Friptura mixta de porc la cuptor

de ala_oancea in Porc, 6 Iul 2009 | 19115 vizualizari

 

Yammy ... ce bun a fost !

 

INGREDIENTE

  • 2 cotlete marinate
  • 2 cefe marinata
  • 2 bucati costita marinata
  • 1 kg cartofi noi
  • 2 cepe
  • 100 gr mazare congelata
  • rosii cherry
  • ulei de masline
  • sare, piper, boia
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura mixta de porc la cuptor:

Carnea de porc am luat-o de la Kaufland gata marinata. Imi place tare mult gustul.
Se aseaza carnea pe grilajul de la coptor. Se aseaza in tava cartofii si ceapa taiata rondele. Se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza. Se baga la cuptor, carnea sus, tava cu cartofii jos. Cand carnea este aproape gata, se adauga in tava mazarea si rosiile cherry si se mai lasa la cuptor vreo 10 minute.

Am servit cu sos de smantana cu usturoi si vin prosecco rosu :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura mixta de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de bilute de carne de porc, cu varza calita, in sos de rosii