Frittata cu ciuperci

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 5 Apr 2014 | 11380 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 2 linguri smantana
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa mica
  • 6 catei usturoi
  • 200 g ciuperci
  • 5 rosii cherry
  • 150 g cascaval sau branza
  • patrunjel verde
  • sare, piper dupa gust
  • 50 g unt
  • 1 lingura ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata cu ciuperci:

Am curatat ceapa, usturoiul si taiat ardeiul in doua scoatem semintele din el. Ciupercile le curatam, spalam si feliem. Ceapa se taie marunt la fel si usturoiul. Ardeiul se taie pe jumatate si se taie felii subtiri. Punem intr-o tigaie untul la topit impreuna cu 1 lingura de ulei. Cand este incins punem la calit ceapa si usturoiul impreuna cu putina sare. Punem peste ceapa care s-a inmuiat ardeiul taiat si mai tragem la tigaie 1-2 minute legumele dupa care adaugam ciupercile feliate si continuam sa calim pana zeama ce o lasa ciupercile se evapora. Dam deoparte tigaia si lasam legumele la racit. Intr-un vas punem ouale sparte adaugam la ele smantana, sare si piper macinat dupa gust si cu telul le batem pana se omogenizeaza compozitia. Ungem un vas cu unt dupa care turnam in el legumele peste ele se pune stratul cu oua, deasupra asezam cascavalul ras si rosiile cherry taiate pe jumatate. Apoi presaram deasupra patrunjel verde taiat marunt si dam vasul la cuptorul incalzit pana frittata se rumeneste frumos si este inchegata aprox 25 minute.


Sa aveti pofta !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (11)

Micutza Luana 1

05.04.2014, 17:58

simona72 1

05.04.2014, 19:54

Place tare mult!!

Rocsi 1

05.04.2014, 20:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

12270 puncte

oanapl

11200 puncte

Lau

Lau 9

10910 puncte

Valclaudia

8020 puncte

 merisor

7770 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Evantai de vinete

de oanapl 5

ieri la 23:32

Prajitura rasturnata cu visine

de oanapl 5

ieri la 23:26

Desert papanasi fierti

de RODIMUR 3

ieri la 21:32

RETETA RECOMANDATA
Chec cu legume