Fructe de mare cu capere

de anca_rm in Fructe de mare, 14 Aug 2013 | 2093 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr fructe de mare
  • o jumate ardei
  • 100 ml vin alb
  • 100 ml bulion
  • sare
  • capere ( cam doua lingurite )
  • usturoi 2 catei
  • unt ( o lingurita )
  • ulei masline ( o lingura )
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fructe de mare cu capere:

Decongelam fructele de mare .


Ardeiul il taiem cubulete.


Intr-o tigaie punem untul si uleiul de masline la incins , si adaugam ardeiul, lasam putin la calit si peste punem fructele de mare . Lasam putin (cam 5 minute ) , punem vinul si cand incepe sa clocoteasca punem bulionul si caperele , putina sare, piper alb de preferinta ( daca nu aveti alb este bun si cel negru ) .


Atentie la sare , nu punem multa deoarece caperele sunt sarate .


Lasam pana se ingroasa sosul .


Eu le-am servit de data asta cu spaghete .


Pofta Buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe de mare cu capere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

FlaviaD 1

14.08.2013, 18:09

Hmmm, deliciooos

Rocsi 1

14.08.2013, 21:20

Krystyan Trendy 1

23.10.2013, 18:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Orez cu fructe de mare si parmezan