Fructe de mare cu paste de orez

de Bunica in Fructe de mare, 5 Mar 2014 | 11713 vizualizari

 

Aseara mi-au cumparat copiii mari,Gusti si Irina, fructe de mare .Cum am venit de la scoala am intrat dierct in bucatarie...............se apropia ora de masa si eu nu aveam nimic gatit.Am trecut la treaba.

 

INGREDIENTE

  • 300 g. fructe de mare (scoici, caracatita, creveti)
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • o legatura patrunjel verde
  • 200 g. paste de orez.
  • sare
  • piper
  • 1 vf. linfurita lemongrass
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fructe de mare cu paste de orez:

Pastele se pun la fiert in apa cu sare timp de 5-7 minute dupa ce dau  in clocot.

Punem pastele in strecuratoare si le lasam la scurs.

Uleiul se pune la incins.In tigaia cu ulei se pune la calit usturoiul tocat marunt si patrunjelul spalat si tocat marunt.

Dupa 5 minute se pun fructele de mare.

Se lasa la calit timp de 7-8 minute cu tigaia acoperita.

Pastele scurse se pun in tigaie peste fructele de mare ,lasand 3-4 minute.

Condimentam dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe de mare cu paste de orez" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Linguini siciliene cu fructe de mare