Fructe de mare gratinate

de ianculubita in Fructe de mare, 29 Mai 2011 | 6237 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fructe de mare (amestec)
  • 3linguri ulei de masline
  • 2catei de usturoi
  • 1borcan de rosii cherry in bulion cu busuioc(din comert)
  • 3-4cuiburi de paste tagliatelle
  • 1crenguta de rozmarin
  • sare,piper
  • 3linguri de pesmet
  • sos
  • 1varf de lingurita sofran
  • 2linguri smantana
  • 2linguri vin
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fructe de mare gratinate:

Fructele de mare,fierte 3min in apa clocotita,apoi puse in tigaie cu ulei incins in care am calit usturoiul;

am adaugat rosiile,pastele fierte si scurse si rozmarin tocat(dupa preferinta,se poate pune si busuioc);

se amesteca cu grija,se condimenteaza,totul se pune intr-o forma,deasupra cu pesmet si se da la cuptor 15-20min.

in acest timp,se pun pe foc ingredientele pentru sos si se amesteca cu grija sa nu se taie smantana(eu am folosit smantana lichida);

pe farfurie ,intr-un inel metalic,se pun fructele de mare iar deasupra sosul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe de mare gratinate" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Creveti marinati la gratar