Fructe in glazura de ciocolata

de adasev12 in Dulciuri, 30 Ian 2011 | 4625 vizualizari

 

fiindca tortul s-a topit deja, si azi e duminica, trebuia sa improvizez ceva desert....asa ca din ce s-a mai gasit prin casa a iesit asta....

 

INGREDIENTE

  • 2 mere
  • 1 portocala
  • cateva rondele de ananas
  • 2 banane
  • 150 gr ciocolata cu lapte
  • 0 lg unt+ 2 lg lapte
  • putina frisca batuta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fructe in glazura de ciocolata:

merele le-am curatat si le-am taiat felii mai groase si le-am pus putin pe foc in sirop sa se patrunda, dar numai pe jumatate( in apa cu zahar si scortisoara), portocala am desfacut-o felii, bananele le-am taiat feliute iar ananasul l-am lasat asa cum era in conserva.

am topit ciocolata cu untul si laptele( trebuia putina frisca lichida, dar nu mai aveam) si am lasat sa se raceasca partial. am luat fructele si le-am dat prin ciocolata apoi le-am asezat pe farfurii si am mai ornat cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe in glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mirela0911 1

31.01.2011, 20:01

o idee minunata

adasev12 1

01.02.2011, 01:05

elena...

adasev12 1

01.02.2011, 01:05

mirela, e f interesanta combinatia, mai ales la portocale...dulce-acrisor....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort cu frisca si crema de trufe