Fructe in glazura de ciocolata

de adasev12 in Dulciuri, 30 Ian 2011 | 2729 vizualizari

 

fiindca tortul s-a topit deja, si azi e duminica, trebuia sa improvizez ceva desert....asa ca din ce s-a mai gasit prin casa a iesit asta....

 

INGREDIENTE

  • 2 mere
  • 1 portocala
  • cateva rondele de ananas
  • 2 banane
  • 150 gr ciocolata cu lapte
  • 0 lg unt+ 2 lg lapte
  • putina frisca batuta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fructe in glazura de ciocolata:

merele le-am curatat si le-am taiat felii mai groase si le-am pus putin pe foc in sirop sa se patrunda, dar numai pe jumatate( in apa cu zahar si scortisoara), portocala am desfacut-o felii, bananele le-am taiat feliute iar ananasul l-am lasat asa cum era in conserva.


am topit ciocolata cu untul si laptele( trebuia putina frisca lichida, dar nu mai aveam) si am lasat sa se raceasca partial. am luat fructele si le-am dat prin ciocolata apoi le-am asezat pe farfurii si am mai ornat cu frisca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe in glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mirela0911 1

31.01.2011, 20:01

o idee minunata

adasev12 1

01.02.2011, 01:05

elena...

adasev12 1

01.02.2011, 01:05

mirela, e f interesanta combinatia, mai ales la portocale...dulce-acrisor....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Foi cu crema de ciocolata si nuca