Budinca de branza cu oreo sau dulce de leche

de Angelina_Elena in Dulciuri, 11 Mai 2012 | 1402 vizualizari

 

Mi-a ramas ceva branzica de la budinca de macaroane facuta ieri, iar ca sa nu o arunc am facut aceste mini-budinci delicioase...imi pare rau ca nu am pus oreo in toate,pentru ca au iesit tare bune!

 

INGREDIENTE

  • 250 branza dulce de vaci
  • 2 oua
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingurita de gris
  • 3 linguri zahar
  • coaja de la o lamaie
  • 2 biscuiti oreo
  • 1 lingurita dulce de leche
  • putin unt pentru uns formele
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de branza cu oreo sau dulce de leche:

Punem branzica intr-un castron, adaugam smantana, zaharul ,coaja de lamaie si amestecam totul cu blenderul. Adaugam apoi ouale si grisul si omogenizam. Dezlipim biscuiti de crema si ii rupem in bucatele potrivite. Tapetam o tava de briose cu unt si asezam compozitia. Punem bucatelele de biscuiti deasupra, acoperim cu putina branzica si dam tava la cuptorul preincalzit timp de 20-25 de minute. Dupa ce s-au rumenit putin, scoatem tava, punem deasupra dulce de leche si mai dam cca. 2 minute la cuptor.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de branza cu oreo sau dulce de leche" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Rocsi 1

13.05.2012, 15:19

Angelina_Elena 1

13.05.2012, 18:22

multumesc Cris!

Angelina_Elena 1

13.05.2012, 18:22

Rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Fiadone