Fursecuri

de - Andreea - in Dulciuri, 11 Ian 2013 | 8713 vizualizari

 

Aseara aveam chef de facut fursecuri :) ...Am ales reteta lu Miha...O recomand.Foaaaaaaaaaaarte bune aceste fursecuri .Se fac super rapid si nu sunt costisitoare deloc.
Multumesc Miha >:D

 

INGREDIENTE

  • 150 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 1 ou
  • 200 gr faina
  • esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Untul la temperatura camerei se topeste partial ,apoi cu ajutorul mixerului se mixeaza pina se incheaga din nou si devine ca o crema.

Se adauga zaharul si esenta de vanilie  si se mixeaza pina cind zaharul se topeste si devine o crema spumoasa.

Se adauga oul si se mixeaza pina la incorporarea completa.

Se toarna apoi faina si se amesteca cu ajutorul unei linguri.

Compozitia se  toarna intr-un posh si se spriteaza gramajoare mici ,la distanta una de cealalta.

Se dau la cuptorul incins in prealabil,la 170 grade pentru 10-15 minute,pina cind talpa fursecului se rumeneste usor.

Se scot si se lasa la racit.

TIPS-URI

1

Se servesc simpli sau ornati cu ciocolata

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (27)

ionela2682 1

18.01.2013, 14:14

- Andreea - 1

21.01.2013, 00:55

kambey5 1

24.01.2013, 14:21

Pentru incepatori ca mine :
100 gr zahar = 4 linguri
200 gr faina = 10 linguri
nu stiu ce e ala POSH, eu le-am "format" cu lingura

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
"Degetele" cu ciocolata