Fursecuri

de Andreea Caroline in Dulciuri, 11 Ian 2013 | 4521 vizualizari

 

Aseara aveam chef de facut fursecuri :) ...Am ales reteta lu Miha...O recomand.Foaaaaaaaaaaarte bune aceste fursecuri .Se fac super rapid si nu sunt costisitoare deloc.
Multumesc Miha >:D

 

INGREDIENTE

  • 150 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 1 ou
  • 200 gr faina
  • esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Untul la temperatura camerei se topeste partial ,apoi cu ajutorul mixerului se mixeaza pina se incheaga din nou si devine ca o crema.


Se adauga zaharul si esenta de vanilie si se mixeaza pina cind zaharul se topeste si devine o crema spumoasa.


Se adauga oul si se mixeaza pina la incorporarea completa.


Se toarna apoi faina si se amesteca cu ajutorul unei linguri.


Compozitia se toarna intr-un posh si se spriteaza gramajoare mici ,la distanta una de cealalta.


Se dau la cuptorul incins in prealabil,la 170 grade pentru 10-15 minute,pina cind talpa fursecului se rumeneste usor.


Se scot si se lasa la racit.

 

TIPS-URI

1

Se servesc simpli sau ornati cu ciocolata

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

ionela2682 1

18.01.2013, 14:14

Andreea Caroline 1

21.01.2013, 00:55

kambey5 1

24.01.2013, 14:21

Pentru incepatori ca mine :
100 gr zahar = 4 linguri
200 gr faina = 10 linguri
nu stiu ce e ala POSH, eu le-am "format" cu lingura

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti Belvita Star