Fundite cu ciuperci si sos de smantana

de Bya Ralu in Farfalle, 9 Sep 2013 | 9884 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste fundite
  • 100 g kaizer
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 ceapa alba
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2-3 linguri de smantana
  • 50 ml vin alb
  • sare/ghimbir
  • cateva frunze de busuioc proaspat
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fundite cu ciuperci si sos de smantana:

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare.Se lasa sa fiarba cat scrie pe cutie.


Ceapa o taiem marunt si o punem la calit in ulei de masline.Cand se inmoaie se adauga kaizerul taiat cubulete si stingem cu vin alb.


Dupa cateva minute se adauga si ciuperciile scurse de zeama si taiate putin mai marunt.


Se lasa la foc mic,adaugam si condimentele si usturoiul taiat feliute subtiri.


Cand sunt gata se adauga smantana se amesteca bine si de da deoparte.


Pastele fierte se scurg si se adauga peste sosul format,se lasa cateva minute la foc mic.


Se servesc cu parmezan ras si frunze de busuioc

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fundite cu ciuperci si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

Bya Ralu 1

11.09.2013, 18:08

Monika_Diana 1

11.10.2013, 22:08

trebuie sa le incerc si eu.Multumesc celor care posteaza retete,sunt de foarte mare ajutor viitoarelor sotii

Bya Ralu 1

12.10.2013, 17:26

sa le incerci monika,sa imi spui daca ti-au placut

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Farfale cu bacon