Fundite si bilute

de mihaelar63 in Farfalle, 22 Noi 2010 | 2734 vizualizari

 

Suntem mari amatori de mozzarela si de paste , asa ca am ,, executat '' mancarica aceasta .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr farfalle[ paste fainoase fundite .
  • 500 gr mozzarela
  • 1 ceapa 
  • 100 ml ulei
  • 1 lingura rasa faina alba 
  • sare
  • boia
  • 1 pahar suc de rosii
  • 2 linguri smantana
  • 500 gr carne tocata [ porc + vita ]
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 1 ou
  • 1 ceapa mica
  • boia
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita rasa cimbru tocat
  • rosii
  • masline
  • cozi de ceapa verde
  • 1 lingurita rasa busuioc uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fundite si bilute:


  1. Pastele se fierb dupa instructiunile de pe pachet , se scurg si se clatesc cu apa rece .

  2. Se prepara un sos astfel :o ceapa tocata se prajeste usor in ulei , se pune faina , se amesteca si se stinge cu sucul de rosii si un pahar cu apa . Se condimenteaza cu sare , boia si busuioc ,

  3. Se prepara chiftelute din carne tocata amestecata cu patrunjel , ou , cimbru , sare , pper si ceapa tocata . Chiftelutele se fierb in sosul preparat anterior ,.La sfarsit se mai adauga la sos si smantana + codite de ceapa verde . Serviti pastele peste care ati pus sosul cu chiftelute , mozzarela .

  4. Decorati cu masline si rosii .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fundite si bilute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

onuta 1

22.11.2010, 13:18

MotanLaOale 1

22.11.2010, 15:28

cu chiftelutele prajite se poate?

Dana_Retetegg 1

27.11.2010, 00:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Farfalle colorate cu pui si sos de rosii