Fundite si bilute

de mihaelar63 in Farfalle, 22 Noi 2010 | 2589 vizualizari

 

Suntem mari amatori de mozzarela si de paste , asa ca am ,, executat '' mancarica aceasta .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr farfalle[ paste fainoase fundite .
  • 500 gr mozzarela
  • 1 ceapa 
  • 100 ml ulei
  • 1 lingura rasa faina alba 
  • sare
  • boia
  • 1 pahar suc de rosii
  • 2 linguri smantana
  • 500 gr carne tocata [ porc + vita ]
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 1 ou
  • 1 ceapa mica
  • boia
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita rasa cimbru tocat
  • rosii
  • masline
  • cozi de ceapa verde
  • 1 lingurita rasa busuioc uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fundite si bilute:

  1. Pastele se fierb dupa instructiunile de pe pachet , se scurg si se clatesc cu apa rece .
  2. Se prepara un sos astfel :o ceapa tocata se prajeste usor in ulei , se pune faina , se amesteca si se stinge cu sucul de rosii si un pahar cu apa . Se condimenteaza cu sare , boia si busuioc ,
  3. Se prepara  chiftelute din carne tocata amestecata cu patrunjel , ou , cimbru , sare , pper si ceapa tocata . Chiftelutele se fierb in sosul preparat anterior ,.La sfarsit se mai adauga la sos si smantana + codite de ceapa verde . Serviti pastele peste care ati pus sosul cu chiftelute , mozzarela .
  4. Decorati cu masline si rosii .
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fundite si bilute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Fundite si bilute-0
Fundite si bilute-1
Fundite si bilute-2
Fundite si bilute-3
Fundite si bilute-4
Fundite si bilute-5

COMENTARII (19)

onuta

onuta 1

22.11.2010, 13:18

MotanLaOale

MotanLaOale 1

22.11.2010, 15:28

cu chiftelutele prajite se poate?

Dana_Retetegg

Dana_Retetegg 1

27.11.2010, 00:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec de ciocolata si menta

de Rux 9

Chec de ciocolata...

ieri la 23:34

Gogosi

de ancutsa 4

Gogosi

ieri la 23:03