Fundite si bilute

de mihaelar63 in Farfalle, 22 Noi 2010 | 6871 vizualizari

 

Suntem mari amatori de mozzarela si de paste , asa ca am ,, executat '' mancarica aceasta .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr farfalle[ paste fainoase fundite .
  • 500 gr mozzarela
  • 1 ceapa 
  • 100 ml ulei
  • 1 lingura rasa faina alba 
  • sare
  • boia
  • 1 pahar suc de rosii
  • 2 linguri smantana
  • 500 gr carne tocata [ porc + vita ]
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 1 ou
  • 1 ceapa mica
  • boia
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita rasa cimbru tocat
  • rosii
  • masline
  • cozi de ceapa verde
  • 1 lingurita rasa busuioc uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fundite si bilute:

  1. Pastele se fierb dupa instructiunile de pe pachet , se scurg si se clatesc cu apa rece .
  2. Se prepara un sos astfel :o ceapa tocata se prajeste usor in ulei , se pune faina , se amesteca si se stinge cu sucul de rosii si un pahar cu apa . Se condimenteaza cu sare , boia si busuioc ,
  3. Se prepara  chiftelute din carne tocata amestecata cu patrunjel , ou , cimbru , sare , pper si ceapa tocata . Chiftelutele se fierb in sosul preparat anterior ,.La sfarsit se mai adauga la sos si smantana + codite de ceapa verde . Serviti pastele peste care ati pus sosul cu chiftelute , mozzarela .
  4. Decorati cu masline si rosii .
Daca ti-a placut reteta noastra "Fundite si bilute" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Farfalle alla puttanesca