Fursecuri

de Lorra in Prajituri, 18 Ian 2012 | 1399 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. margarina
  • 200 gr. zahar
  • 2 oua
  • 100 gr. nuca cocos
  • 600 gr. faina
  • 1 pliculet praf de copt
  • zahar pudra vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Se amesteca margarina (la temp. camerei) impreuna cu zaharul pana acesta se topeste, apoi se adaga ouale si nuca de cocos.

La final se adauga faina amestecata cu praful de copt si se framanta bine pana se obtine un aluat bun de modelat, nelipicios.

Se intinde aluatul pe masa de lucru tapetata cu faina si se decupeaza formele dorite (inimioare si floricele).

Acestea se aseaza pe tava acoperita cu hartie de copt si se da la cuptorul deja incins la foc potrivit, timp de c.c.a. 10-15 min. pana ce fursecurile se rumenesc.

Se scot pe un platou si se pudreaza cu zaharul vanilat.



POfta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

18.01.2012, 21:27

sa iau si eu cateva sa pap cu compot!!!

mamaieelena 1

18.01.2012, 21:46

si eu doua fursecuri vreau

Lorra 1

18.01.2012, 21:55

ma bucur Iri, sunt si pe gustul fetitei mele, marturie sta platoul de mult golit
Rocsi si mamaieelena, cu mare drag

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Desert paleuri cu ciocolata