Fursecuri

de Lorra in Prajituri, 18 Ian 2012 | 1582 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. margarina
  • 200 gr. zahar
  • 2 oua
  • 100 gr. nuca cocos
  • 600 gr. faina
  • 1 pliculet praf de copt
  • zahar pudra vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Se amesteca margarina (la temp. camerei) impreuna cu zaharul pana acesta se topeste, apoi se adaga ouale si nuca de cocos.

La final se adauga faina amestecata cu praful de copt si se framanta bine pana se obtine un aluat bun de modelat, nelipicios.

Se intinde aluatul pe masa de lucru tapetata cu faina si se decupeaza formele dorite (inimioare si floricele).

Acestea se aseaza pe tava acoperita cu hartie de copt si se da la cuptorul deja incins la foc potrivit, timp de c.c.a. 10-15 min. pana ce fursecurile se rumenesc.

Se scot pe un platou si se pudreaza cu zaharul vanilat.



POfta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

18.01.2012, 21:27

sa iau si eu cateva sa pap cu compot!!!

mamaieelena 1

18.01.2012, 21:46

si eu doua fursecuri vreau

Lorra 1

18.01.2012, 21:55

ma bucur Iri, sunt si pe gustul fetitei mele, marturie sta platoul de mult golit
Rocsi si mamaieelena, cu mare drag

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert fursecuri cu lamaie