Fursecuri

de Lau in Dulciuri, 11 Feb 2014 | 1458 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g untura
  • 5 linguri smantana
  • 100 g zahar
  • 2 galbenusuri
  • coaja de portocala
  • coaja de lamaie
  • 1 praf de copt
  • 50 ml sirop de afine
  • cca 300 -400 g faina
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Intr-un vas mixam galbenusurile cu zaharul,adaugam smantana,siropul si untura,


Amestecam cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza dupa care adaugam treptat,coaja de lamaie,portocala,praful de copt,


Amestecam pana ce se incorporeaza adaugand treptat faina,


Adaugam faina pana rezulta un aluat usor de modelat si nelipicios,


Invelim coca cu folie alimentara si dam la rece cca 1 ora,


Intindem coca pe masa infainata si decupam forme,


Asezam formele in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor cca 10 -12 min,pana se rumesc usor dedesubt,


Le soatem din tava si lasam sa se raceasca,


1/2 din fursecuri le-am insiropat cu sirop de zmeura dupa care le-am lipit cate 2 cu budinca de capsuni.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Lau 1

11.02.2014, 17:12

Mihaela cu facaletul din poza,am apasat mai tare

Rocsi 1

11.02.2014, 20:42

Vreau cateva

Lau 1

11.02.2014, 21:11

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Nuci umplute