Fursecuri

de Lau in Dulciuri, 11 Feb 2014 | 1676 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g untura
  • 5 linguri smantana
  • 100 g zahar
  • 2 galbenusuri
  • coaja de portocala
  • coaja de lamaie
  • 1 praf de copt
  • 50 ml sirop de afine
  • cca 300 -400 g faina
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Intr-un vas mixam galbenusurile cu zaharul,adaugam smantana,siropul si untura,


Amestecam cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza dupa care adaugam treptat,coaja de lamaie,portocala,praful de copt,


Amestecam pana ce se incorporeaza adaugand treptat faina,


Adaugam faina pana rezulta un aluat usor de modelat si nelipicios,


Invelim coca cu folie alimentara si dam la rece cca 1 ora,


Intindem coca pe masa infainata si decupam forme,


Asezam formele in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor cca 10 -12 min,pana se rumesc usor dedesubt,


Le soatem din tava si lasam sa se raceasca,


1/2 din fursecuri le-am insiropat cu sirop de zmeura dupa care le-am lipit cate 2 cu budinca de capsuni.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Lau 1

11.02.2014, 17:12

Mihaela cu facaletul din poza,am apasat mai tare

Rocsi 1

11.02.2014, 20:42

Vreau cateva

Lau 1

11.02.2014, 21:11

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Broscute cu nuca prajita