Fursecuri

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 15 Mar 2015 | 4244 vizualizari

 

Reteta este dintr-o revista pentru copii, dar cred ca am mai facut si altadata un astfel de aluat, care este foarte bun.
Imi pare rau ca poza de prezentare nu este atat de reusita din cauza lipsei de lumina :(

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina;
  • jumatate de cana de zahar;
  • o lingurita praf de copt;
  • un ou;
  • o lingurita de lapte;
  • 150 g unt;
  • Pentru decor:
  • zahar pudra, ciocolata cu lapte, ornamente diverse.
Portii: 65
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pana cand se obtine un aluat sfaramicios. Se framanta aluatul, apoi se infasoara in hartie de copt presarata cu faina, lasandu-l apoi sa se odihneasca 20 de minute la frigider. 

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Se intinde aluatul intr-o foaie neteda si subtire si se decupeaza fursecurile cu forme. Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se baga la cuptor. Cand sunt gata se orneaza dupa preferinta.

Sunt foarte bune si neornate.

TIPS-URI

1

Este bine sa dispuneti de doua tavi pentru ca treaba sa mearga mai repede.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta cu nuci