Fursecuri aromate

de diaconta in Prajituri, 23 Dec 2011 | 2405 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr Mascarpone
  • 200 gr unt
  • 450 gr faina
  • 2 galbenusuri
  • 50 gr zahar
  • 2 linguri nuca de cocos
  • 2 linguri sirop de lamaie
  • Esenta de vanilie
  • 2-3 picaturi esenta de migdale
  • 5 gr praf de copt
  • Un praf de sare
  • Dulceata de merisoare salbatice
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri aromate:

Se mixeaza crema mascarpone cu untul si zaharul .Incorporam si cele doua galbenusuri,apoi siropul de lamaie si cele doua linguri de nuca de cocos.Faina o amestecam cu putina sare si praful de copt,apoi o punem peste amestecul de unt.Adaugam si esentele de migdale si vanilie.


Framantam un aluat,trebuie sa fie destul de moale,dar sa nu se lege de mana sau de vas.Facem o bila din aluat,invelim cu folie alimentara si punem la frigider o ora.


Luam de la frigider si formam fursecuri dupa placerea si imaginatia fiecaruia.


Eu am facut stelute,floricele,braduti,bilute si cornulete pe care le-am umplut cu dulceata de merisoare salbatice.Se coc in cuptorul preincalzit 20-25 de minute.


Este un aluat foarte fraged si foarte aromat. Dupa ce s-au racit se presara cu zahar pudra.


Pofta buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 740 lei
1699.99 lei
959.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

diaconta 1

25.12.2011, 21:45

cris2711
24.12.2011, 10:15

Mai ai si imi dai?
Cris am si-ti dau

mirela0911 1

25.12.2011, 22:53

frumoase mai sunt!

Cris2711 1

27.12.2011, 15:26

mersi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Pandispan