Fursecuri "Bradut"

de iri_iri in Dulciuri, 11 Iul 2013 | 5571 vizualizari

 

....aceste fursecuri au fost preparate in perioada craciunului 2012 si in ultima faza am reusit sa fac o singura poza.....nu era destinata a fi postata acum dar cu se face concurenta la cat de activi suntem am decis sa o postez...la iarna am sa fac altceva mai bun sper dac am sa am timp cu un bebe mic ce va veni curand......scuze in lipsa de poze!

 

INGREDIENTE

  • un pachet margarina,
  • o cana de untura,
  • o cana de bors,
  • un cub de drojdie,
  • 2 plicuri de zahar vanilat,
  • zahar pudra
  • faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri "Bradut":

Pentru inceput drojdia se sfarama si se amesteca cu zaharul vanilat. Apoi drojdia se desface in cana de bors. Margarina se lasa sa se inmoaie la temperatura camerei, dupa care se amesteca cu untura si ea bineinteles lasata tot la temperatura camerei.

Separat se va cerne faina intr-un vas facandu-se o gaura in mijloc unde se va adauga amestecul de bors si margarina amestecata cu untura. Se va framanta un aluat elastic care apoi se va lasa la frigider cam o ora sa se odihneasca.

Aluatul gata odihnit se va scoate si se va intinede cu sucitorul si se va taia in diferite forme cu sau fara forme speciale, eu am ales forma de bradut pentru ca atunci cand au fost facute era perioada craciunului 2012.

Se lasa la cuptor bine incalzit cam 20 de minute, dupa care se scot si se pudreaza cu zahar pudra. 

TIPS-URI

1

este bine ca aceste fursecuri sa fie preparte cu 2-3 zile inainte de a se consuma pentru ca vor deveni foarte fragede.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri "Bradut"" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Lau 1

11.07.2013, 10:06

iri_iri 1

11.07.2013, 11:30

va pup fetelor cu drag

Rocsi 1

11.07.2013, 12:22

Imi plac mult aceste fursecuri. Sunt asa fragede

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

pe 21.10 la 23:02

Ciorba de vitel la crock-pot

pe 21.10 la 22:34

Salată de legume cu sos de muștar

pe 21.10 la 20:39

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

pe 21.10 la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

pe 21.10 la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti fragezi cu nucsoara