Fursecuri "Bradut"

de iri_iri in Dulciuri, 11 Iul 2013 | 3814 vizualizari

 

....aceste fursecuri au fost preparate in perioada craciunului 2012 si in ultima faza am reusit sa fac o singura poza.....nu era destinata a fi postata acum dar cu se face concurenta la cat de activi suntem am decis sa o postez...la iarna am sa fac altceva mai bun sper dac am sa am timp cu un bebe mic ce va veni curand......scuze in lipsa de poze!

 

INGREDIENTE

  • un pachet margarina,
  • o cana de untura,
  • o cana de bors,
  • un cub de drojdie,
  • 2 plicuri de zahar vanilat,
  • zahar pudra
  • faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri "Bradut":

Pentru inceput drojdia se sfarama si se amesteca cu zaharul vanilat. Apoi drojdia se desface in cana de bors. Margarina se lasa sa se inmoaie la temperatura camerei, dupa care se amesteca cu untura si ea bineinteles lasata tot la temperatura camerei.


Separat se va cerne faina intr-un vas facandu-se o gaura in mijloc unde se va adauga amestecul de bors si margarina amestecata cu untura. Se va framanta un aluat elastic care apoi se va lasa la frigider cam o ora sa se odihneasca.


Aluatul gata odihnit se va scoate si se va intinede cu sucitorul si se va taia in diferite forme cu sau fara forme speciale, eu am ales forma de bradut pentru ca atunci cand au fost facute era perioada craciunului 2012.


Se lasa la cuptor bine incalzit cam 20 de minute, dupa care se scot si se pudreaza cu zahar pudra.

 

TIPS-URI

1

este bine ca aceste fursecuri sa fie preparte cu 2-3 zile inainte de a se consuma pentru ca vor deveni foarte fragede.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri "Bradut"" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Lau 1

11.07.2013, 10:06

iri_iri 1

11.07.2013, 11:30

va pup fetelor cu drag

Rocsi 1

11.07.2013, 12:22

Imi plac mult aceste fursecuri. Sunt asa fragede

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!