Fursecuri cu banane

de -Miti- in Prajituri, 2 Feb 2011 | 2147 vizualizari

 

Aveam vreo doua banane mai maro si le-am gasit o folosinta.

 

INGREDIENTE

  • 1 cup faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/8 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 1/4 lingurita scortisoara
  • 1/8 lingurita cuisoare
  • 1/4 cup margarina sau unt
  • 1/2 cup zahar
  • 1-2 banane
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu banane:

Se amesteca bine zaharul cu margarina sau untul.


Se adauga banana facuta pireu si se amesteca in continuare.


Se adauga restul ingredienteleor.


Se pun in tava cu lingura si se coc cam 8-10 minute.


 

TIPS-URI

1

1 cup = 1 cana de 200 ml

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu banane" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

zaharia_mihaela2005 1

02.02.2011, 21:31

mitinita iau si din astea pt fetita mea ca ii plac si bananele

Cris2711 1

02.02.2011, 22:05

Adina

adry88 1

04.07.2011, 21:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti de casa cu fulgi de ovaz si stafide (reteta video)