Fursecuri cu ciocolata de post

de Georgiana78 in Prajituri, 30 Mar 2012 | 2368 vizualizari

 

reteta ii apartine Laurei Sava, careia ii multumesc, si ce sa va spun mai mult decat ca sunt deli-delicioase......si usor-usurel de facut.....si repede-repejor....in cca. 30 de min - hai poate cu 10 mai mult- ai 2 tavi, nu una de fursecuri delidelicioase de post! V-am innebunit, nu-i asa?

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu alimentar
  • 1 praf sare
  • 225 gr margarina
  • 350 gr zahar este in reteta originala....mi s-a parut mult si am pus 300
  • 1 lingurita esenta rom/vanilie
  • 1 lingurita esenta migdale am pus eu pt ca nu am avut migdale si imi plac
  • 200 gr ciocolata neagra - min 75% cacao
  • 50 gr migdale/nuci macinate
Portii: 50
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata de post:

- se amesteca margarina la temperatura camerei cu zaharul si esenta


- se adauga faina,bicarbonatul si sarea si se incorporeaza apoi migdalele/nuci am pus eu rupte bucati nu macinate, am zis sa le simtim in compozitie ca sunt gustoase


- separat se taie ciocolata marunt si se pune si ea in aluat


- se lasa compozitia la rece cel putin 15 min


- se incinge cuptorul la 170-180C


- se tapeteaza tava de aragaz cu hartie de copt si se ia cu lingurita din compozitie si se pun gramajoare in tava la 2-3 cm distanta - se coc 10-15 min in functie de cat le vreti de crocante - mai mult timp , mai crocante


- se racesc si se servesc


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (50)

Georgiana78 1

30.03.2012, 21:37

Mamaieelena, multumesc frumos!

Georgiana78 1

30.03.2012, 21:39

Multumesc Mihaela, multumesc Simona!

diaconta 1

30.03.2012, 21:41

Haide Ana,cand eu ma supar inseamna ca am motive foarte serioase.Am inteles perfect ce ai vrut sa spui si nu aveam de ce sa ma supar.
Chiar si cu Gaby mi se intampla,desi gandim aproape identic,ne mai bosumflim,dar dupa ce analizam putin ne dam seama ca ne-am pripit
Stiu prea bine de gluma,doar ca acum sunt obosita si prinsa de foarte multe probleme care ma necajesc
Seara frumoasa Ana

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piersici