Fursecuri cu ciocolata de post

de Georgiana78 in Prajituri, 30 Mar 2012 | 4155 vizualizari

 

reteta ii apartine Laurei Sava, careia ii multumesc, si ce sa va spun mai mult decat ca sunt deli-delicioase......si usor-usurel de facut.....si repede-repejor....in cca. 30 de min - hai poate cu 10 mai mult- ai 2 tavi, nu una de fursecuri delidelicioase de post! V-am innebunit, nu-i asa?

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu alimentar
  • 1 praf sare
  • 225 gr margarina
  • 350 gr zahar este in reteta originala....mi s-a parut mult si am pus 300
  • 1 lingurita esenta rom/vanilie
  • 1 lingurita esenta migdale am pus eu pt ca nu am avut migdale si imi plac
  • 200 gr ciocolata neagra - min 75% cacao
  • 50 gr migdale/nuci macinate
Portii: 50
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata de post:

- se amesteca margarina la temperatura camerei cu zaharul si esenta

- se adauga faina,bicarbonatul si sarea si se incorporeaza apoi migdalele/nuci am pus eu rupte bucati nu macinate, am zis sa le simtim in compozitie ca sunt gustoase

- separat se taie ciocolata marunt si se pune si ea in aluat

- se lasa compozitia la rece cel putin 15 min

- se incinge cuptorul la 170-180C

- se tapeteaza tava de aragaz cu hartie de copt si se ia cu lingurita din compozitie si se pun gramajoare in tava la 2-3 cm distanta - se coc 10-15 min in functie de cat le vreti de crocante - mai mult timp , mai crocante

- se racesc si se servesc

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (50)

Georgiana78 1

30.03.2012, 21:37

Mamaieelena, multumesc frumos!

Georgiana78 1

30.03.2012, 21:39

Multumesc Mihaela, multumesc Simona!

diaconta 1

30.03.2012, 21:41

Haide Ana,cand eu ma supar inseamna ca am motive foarte serioase.Am inteles perfect ce ai vrut sa spui si nu aveam de ce sa ma supar.
Chiar si cu Gaby mi se intampla,desi gandim aproape identic,ne mai bosumflim,dar dupa ce analizam putin ne dam seama ca ne-am pripit
Stiu prea bine de gluma,doar ca acum sunt obosita si prinsa de foarte multe probleme care ma necajesc
Seara frumoasa Ana

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta cu nuca si rahat