Fursecuri cu dulceata de visine si ciocolata

de Rocsi in Dulciuri, 15 Apr 2014 | 2278 vizualizari

 

Ceva dulce, de post, inainte de sarbatori ca sa aveti spor in toate :)

 

INGREDIENTE

  • 200 gr margarina la pachet
  • 100 gr zahar
  • 50 gr ciocolata amaruie
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 lingurite zahar pudra cu pastai de vanilie
  • 1 lingurita coaja de lamaie pudra
  • 300 gr faina
  • dulceata de visine
  • zahar pentru pudrat
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu dulceata de visine si ciocolata:

Margarina o taiem cuburi intr-un bol, punem zaharul, ciocolata data pe razatoarea mica si le frecam bine pana se face o pasta.

Adaugam zaharul cu pastai de vanilie, praful de copt si coaja de lamaie pudra.

Faina o cernem si o incorporam treptat, pana obtinem un aluat nelipicios si usor de modelat.


Ungem o tava cu margarina si o tapetam cu hartie de copt.

Rupem bucatele din aluat, formam bile, in mijloc le apasam cu degetul facand o gaura si le asezam in tava.

Dupa ce le terminam pe toate de modelat punem dulceata de visine in gaura.

Le introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, cat sa se usuce putin fursecurile, cam 20 de minute.


Le scoatem cand sunt gata si le pudra cu zahar cat sunt fierbinti.

Dupa ce s-au racit le pastram intr-o caserola cu capac.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu dulceata de visine si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

Rocsi 1

23.04.2014, 19:51

Bianca eu zic ca o sa iti placa

JulyCris 1

24.04.2014, 19:41

Rocsi 1

24.04.2014, 20:41

July

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fine cu nuci