Fursecuri cu dulceata de visine si ciocolata

de Rocsi in Dulciuri, 15 Apr 2014 | 1767 vizualizari

 

Ceva dulce, de post, inainte de sarbatori ca sa aveti spor in toate :)

 

INGREDIENTE

  • 200 gr margarina la pachet
  • 100 gr zahar
  • 50 gr ciocolata amaruie
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 lingurite zahar pudra cu pastai de vanilie
  • 1 lingurita coaja de lamaie pudra
  • 300 gr faina
  • dulceata de visine
  • zahar pentru pudrat
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu dulceata de visine si ciocolata:

Margarina o taiem cuburi intr-un bol, punem zaharul, ciocolata data pe razatoarea mica si le frecam bine pana se face o pasta.

Adaugam zaharul cu pastai de vanilie, praful de copt si coaja de lamaie pudra.

Faina o cernem si o incorporam treptat, pana obtinem un aluat nelipicios si usor de modelat.


Ungem o tava cu margarina si o tapetam cu hartie de copt.

Rupem bucatele din aluat, formam bile, in mijloc le apasam cu degetul facand o gaura si le asezam in tava.

Dupa ce le terminam pe toate de modelat punem dulceata de visine in gaura.

Le introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, cat sa se usuce putin fursecurile, cam 20 de minute.


Le scoatem cand sunt gata si le pudra cu zahar cat sunt fierbinti.

Dupa ce s-au racit le pastram intr-o caserola cu capac.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu dulceata de visine si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

Rocsi 1

23.04.2014, 19:51

Bianca eu zic ca o sa iti placa

JulyCris 1

24.04.2014, 19:41

Rocsi 1

24.04.2014, 20:41

July

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajiturele mexicane pentru nunta