Cupcakes in stil rusesc

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 26 Oct 2015 | 622 vizualizari

 

Daca tot am inceput saptamana in forta, am zis sa va las si ceva dulce, cu crema de branza.
PS: reteta este dintr-o carte achizitionata de la Lidl ;)

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt;
  • 100 g zahar;
  • doua linguri cacao pudra;
  • 150 g faina;
  • o lingurita praf de copt;
  • doua oua;
  • 100 g zahar;
  • 100 g unt topit;
  • 200 g branza slaba de vaci;
  • 1/2 plic praf de budinca cu gust de vanilie (20 g);
  • 12 forme de briose + unt pentru ungerea acestora.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupcakes in stil rusesc:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.


Din primele 5 ingrediente se framanta un aluat fraged. Se distribuie 2/3 din el in forme, apasand usor la baza. Cealalta treime de aluat se pune deoparte.


Se bat ouale spuma, se adauga zaharul si untul topit, apoi branza slaba de vaci si praful de budinca cu gust de vanilie si se amesteca pana cand se obtine o compozitie omogena. Se distribuie uniform in forme.


Restul de aluat fraged se rupe si se presara peste compozitia de branza, apoi se introduc briosele la cuptor. Dupa ce sunt gata, se lasa sa se raceasca, apoi se pot servi.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cupcakes in stil rusesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rocsi 1

26.10.2015, 20:05

Sunt foarte bune!

mirela0911 1

27.10.2015, 12:34

Ce bune or fi!

Andra_Constantinescu 1

27.10.2015, 19:37

Multumesc fetelor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Tort racoros de lamaie