Fursecuri cu fructe de padure

de Maria68 in Dulciuri, 18 Dec 2012 | 1381 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g fructe de padure
  • 2 oua
  • 150 g zahar
  • 200 g zahar brun
  • 200 g unt
  • 450 g faina
  • un plic praf de copt
  • un praf de sare
  • o fiola subtire esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu fructe de padure:

Intr-un vas se mixeaza ouala adaugand putin cate putin zaharul alb, zaharul brun, sarea si vanilia. Faina se amesteca cu praful de copt, iar apoi se cerne, iar untul se topeste. Untul topit se toarna peste amestecul de zahar si oua, se pune si faina si se lucreaza cu mana. Se adauga si fructele de padure decongelate si scurse si se continua lucrul cu mana pentru ca fructele sa fie bine repartizate in tot aluatul. Aluatul se aduna intr-o bila care se inveleste in folie alimentara si se da la rece pentru o ora. Apoi, din aluat, se iau mici bucati cu o lingura, se aplatizeaza intre palme si se pun fursecurile in tava de copt tapetata cu hartie, lasand spatiu intre fursecuri. Se dau la cuptor pentru 10-15 minute.


Revista: Libertatea pentru Femei

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mena29 1

18.12.2012, 20:20

Delicioase! Azi am incheiat si eu capitolul fursecuri

Sim0na 1

18.12.2012, 20:42

delicioase!!!

Rocsi 1

18.12.2012, 23:29

Cred ca sunt foarte bune si aromate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu nuca si caramel