Fursecuri cu fructe de padure

de oanapl in Dulciuri, 8 Ian 2017 | 4712 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 350 g fructe de padure congelate
  • 2 oua
  • 150 g zahar
  • 150 g zahar brun
  • 200 g unt
  • 450 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • o fiola esenta de vanilie
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu fructe de padure:

Intr-un vas, mixezi ouale, adaugand putin cate putin zaharul alb, zaharul brun, sarea si vanilia. Amesteci faina cu praful de copt si apoi le cerni.

Untul topit il torni peste amestecul de zahar si oua, apoi pui si faina. Adaugi si fructele de padure decongelate si scurse si amesteci usor cu mana pentru a repartiza fructele peste tot in aluat, fara a se strivi.

Aduni aluatul intr-o bila, o invelesti in folie alimentara si o dai la rece pentru o ora.

 Iei bucati mici din aluat, le aplatizezi intre palme si pui fursecurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt, lasand spatiu intre fursecuri. Introduci tava in cuptorul preincalzit pentru 10-15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Limbi de pisica (Langues de chat)