Fursecuri cu lamaie si alune

de RuxyRux in Prajituri, 17 Dec 2012 | 1366 vizualizari

 

Mmmmm.....atat pot sa va spun...restul va las sa ghiciti :))))

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 250 gr unt
  • 150 gr zahar brun( pudra)
  • vanilie pudra( sau extract)
  • coaja de lamaie
  • 1 lingura de zeama de lamaie
  • o cescuta de alune de padure
  • 1 lingurita de praf de copt( stins cu cateva picaturi de lamaie)
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu lamaie si alune:

Se face aluatul amestecand si framantand toate ingredientele, apoi se infoliaza si se da o jumatate de ora la rece.


Se scoate se imparte in doua si fiecare bucata se va intinde pe masa, pe suprafata de lucru si se va rula apoi sul.


Cu un cutit taiem fursecurile si le modelam usor cu mana, in mijloc vom pune alune. le asezam in tava de cuptor tapetata cu foaie pergament.


Coacem pentru 15 sau 20 de minute la 180 de grade sau pana se rumenesc usor pe margine.


Delicioase garantat!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu lamaie si alune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (50)

RuxyRux 1

19.12.2012, 22:01

Corinuto...iti dau sigur sigur

RuxyRux 1

19.12.2012, 22:01

Lau...multumesc mult!

RuxyRux 1

19.12.2012, 22:02

Mamaie scumpa...iti multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Vanillekipferl – fursecuri cu vanilie