Fursecuri cu lamaie si merisor

de Bya Ralu in Dulciuri, 28 Dec 2014 | 1192 vizualizari

 

Reteta am luat-o de la Timea,am adaugat in plus merisoare,foarte bune au fost! multumesc de reteta>:D

 

INGREDIENTE

  •  250 g margarina
  • 180 g zahar brun
  • 2 oua
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • esenta de lamaie
  • coaja rasa de la o lamaie
  • sucul de la o lamaie
  • 1lingurita praf de copt
  • 450 g faina
  • zahar tos brun+ zahar pudra vanilat
  • 2 linguri merisoare uscate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu lamaie si merisor:

Intr-un bol se mixeaza zaharul tos,zaharul vanilat si margarina.


Se adauga pe rand cate un ou si se mixeaza,se pune esenta de lamaie,zeama de lamaie si coaja de lamaie,iar la final se pune praful de copt amestecat cu faina.


Se amesteca bine toate ingredientele si se da la frigider minim 2 ore(eu l-am lasat peste noapte)


Se presara deasupra merisoarele uscate,cu o lingura luam cate putin aluat il punem peste zaharul tos si zarul pudra si formam bile si pe punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

(Se lasa spatiu intre ele).


Se da tava la cuptorul preincalzit la 170 grade pentru 15 minute.


Se scot din cuptor se pudreaza cu putin zahar pudra,se lasa sa se raceasca,dupa care se depoziteaza in cutii de metal.

 

TIPS-URI

1

 Aluatul e putin lipicios.

2

Au iesit mai gigant pentru ca am pus un plic de praf de copt(nu am fost atenta) si am facut bilutete prea mari

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu lamaie si merisor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Bya Ralu 1

31.12.2014, 19:29

mirela

Bya Ralu 1

31.12.2014, 19:29

simona

Micutza Luana 1

04.01.2015, 17:36

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti (crinkles) cu lamaie