Fursecuri cu ness, umplute cu nuca si ciocolata

de Rocsi in Dulciuri, 24 Noi 2016 | 2083 vizualizari

 

Fursecuri moi, aromate, umplute cu crema de ciocolata si nuca = un mare rasfat, delicioase, te lingi pe degete, trebuie repetata reteta. Cam asa a fost la mine!

 

INGREDIENTE

  • 120 gr unt 80% grasime
  • 60 gr smantana de tara
  • 1 ou
  • 3 linguri zahar pudra
  • 2 plicutele ness
  • 2 linguri de lapte cald
  • 1 lingura plina cacao
  • 320 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • crema de ciocolata duo la borcan
  • bucati de miez de nuca
  • zahar pentru pudrat fursecurile
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ness, umplute cu nuca si ciocolata:

Mixam putin untul, de la temperatura camerei.

Adaugam smantana, mixam, apoi zaharul pudra, oul si le amestecam bine.

Ness-ul il amestecam cu laptele cald, il frecam bine pana este complet dizolvat si il punem in compozitia de mai sus.

Incorporam cacaoa, praful de copt, apoi punem faina cernuta, treptat.

Cand se intareste aluatul si nu mai putem folosi mixerul, framantam cu mana.

Punem faina pana aluatul devine omogen si nelipicios.


Il acoperim cu folie, il dam 20 de minute la frigider.

Scoatem aluatul din frigider, rupem bucatele potrivite (eu am obtinut 30 de bucati).


Luam fiecare bucatica de aluat, o aplatizam in mana, punem putina crema de ciocolata (crema de ciocolata sa fie rece de la frigider) si o bucatica de miez de nuca.

Dam forma rotunda fursecurilor, astfel inchidem crema si nuca in interior.

Le asezam pe o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt, cu distanta intre ele.

Le introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 15 minute.


Dupa acest timp, le scoatem din cuptor, le punem intr-o cutie fie metalica, fie de plastic si le acoperim.

Daca nu le pastrati acoperite se vor usca, asa ele raman fragede.

Reci, le pudram cu zahar si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ness, umplute cu nuca si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Rocsi 1

01.12.2016, 20:18

Dia, multumesc mult

Ina 1

16.12.2016, 14:46

Ce bunatati descopar eu ca am ratat

Rocsi 1

17.12.2016, 19:18

Ina, multumesc mult!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu pere si ciocolata

de oanapl 6

ieri la 22:34

Ciorba radauteana

de oanapl 6

ieri la 22:12

Desert chec cu cacao si banane

pe 21.09 la 16:28

Piept de pui cu mustar si portocale, la punga

de RODIMUR 7

pe 21.09 la 12:01

Aperitiv rulada BigMac fara carbohidrati

pe 20.09 la 15:30

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede (fara unt)