Fursecuri cu nuca

de Constelatialeu in Dulciuri, 28 Ian 2013 | 6811 vizualizari

 

In functie de cat de multe doriti sa faceti,dublati cantitatile.Fursecurile astea le faceam cand plecam la concursurile de dans sportiv,aveau nevoie copii de stimulent.

 

INGREDIENTE

  • 300 g untura
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • 1 cana cu nuca macinata
  • 1 plic aminiac
  • 1 praf de sare
  • faina cat curinde pentru o coca consistenta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca:

Se freaca ouale cu zaharul si praful de sare,se adauga nuca si amoniacul,apoi untura si faina.facem o coca consistenta pe care o dam prin masina de tocat,la care am montat dispozitivul de fursecuri.Se formeaza diferite forme de fursecuri,se aseaza in tava cu hatie de copt si se dau la cuptorul incins in prealabil,cca 20 min.se scot si se pudreaza cu zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (18)

Constelatialeu 1

29.01.2013, 14:33

Raluca.Foarte buna ideea cu umplutul.

Raluca57 1

29.01.2013, 17:05

Gata, s-au si terminat!! Bune, bune, foarte bune!!!!! Multumesc, Raluca

diana_k 1

02.02.2013, 21:24

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
CocoStar