Placinta creata cu branza

de ionela2682 in Dulciuri, 29 Apr 2010 | 24281 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana apa
  • 1 plic praf de copt
  • faina cat cuprinde
  • sare
  • umplutura
  •  500 g branza de vaci
  •  2 oua
  •   1 pahar iaurt
  •  2-3 lg zahar
  • deasupra 1 pahar iaurt+ 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta creata cu branza:

se face un aluat din apa .sare,praf de copt si faina cat cuprinde. se imparte in patru si se intind foi cat mai subtiri cu putinta,

Umplem mijlocul foii cu umplutura din branza zahar, iaurt si oua iar marginile le ungem cu ulei , le aducem una peste alta ,peste branza dupa care incretim si punem in tava unsa cu ulei.

Deasupra turnam iautu amestecat cu ou si dam la cuptor pana se rumeneste, se pudreaza si se serveste!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta creata cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (14)

ionela2682 1

30.04.2010, 15:17

cum sa nu! pt toata lumea!

laura_n 1

01.02.2013, 17:28

ce bine arata , numai buna pt pofta mea )

danuker 1

27.03.2018, 14:25

Am facut cu branza de oaie, ceapa verde, marar, si leurda.

Am lasat-o la cuptor 25 minute; cred ca mai trebuia vreo 5. O sa vedem data viitoare; ne-am luat si termometru.

Am avut o mica problema cu aluatul: am suprapus creturile, si nu s-a copt prea bine.

Data viitoare nu le suprapunem, doar le lipim laolalta. Poate ca o sa si reducem cantitatea de aluat relativ cu umplutura.

L-a facut prietena mea, si a fost foarte bun, in ciuda aluatului putin necopt !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu crema de iaurt si visine