Fursecuri cu nuca si gem

de ionela2682 in Dulciuri, 9 Mai 2013 | 3992 vizualizari

 

O reteta usoara cu ingrediente putine ....dar delicioasa...

 

INGREDIENTE

  • 1/2 ceasca (100 de grame) unt , la temperatura camerei
  • 1/4 ceasca (50 grame) zahăr
  • 1 mare ou , separat
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 1 ceasca făină
  • sare
  • 1 ceasca nuci , prajite si tocate marunt
  • 1/2 ceasca dulceata

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca si gem:

-se bate untul cu zaharul pana devine pufos


-se adauga galbenusul de ou si se amesteca pana se combina


-se adauga faina si sarea si se framanta bine


-daca aluatul este prea moale se da la rece


-se formeaza mici bilute pe care le vom trece prin albus de ou usor batut si prin nuca tocata


-se asaza in tava cu vartie de copt ,se formeaza mici gaurele in centrul fiecarei biluta,se umplu cu gem si se dau la cuptor pana se rumenesc frumos.


Sursa.. http://www.joyofbaking.com/ThumbprintCookies.html

 

TIPS-URI

1

se poate folosi amestec de diferite soiuri de nuca ,alune ,arahide..

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca si gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

diana_k 1

11.05.2013, 20:42

imi plac tare mult fursecurile tale

Krystyan Trendy 1

27.11.2013, 11:41

grozave fursecurile

anca_rm 1

30.01.2014, 14:32

astea sunt tare bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Clatite banatene