Fursecuri cu nuca si gem

de ionela2682 in Dulciuri, 9 Mai 2013 | 6185 vizualizari

 

O reteta usoara cu ingrediente putine ....dar delicioasa...

 

INGREDIENTE

  • 1/2 ceasca (100 de grame) unt , la temperatura camerei
  • 1/4 ceasca (50 grame) zahăr
  • 1 mare ou , separat
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 1 ceasca făină
  • sare
  • 1 ceasca nuci , prajite si tocate marunt
  • 1/2 ceasca dulceata

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca si gem:

-se bate untul cu zaharul pana devine pufos

-se adauga galbenusul de ou si se amesteca pana se combina

-se adauga faina si sarea  si se framanta bine

-daca aluatul este prea moale se da la rece

-se formeaza mici bilute pe care le vom trece prin albus de ou usor batut si prin nuca tocata

-se asaza in tava cu vartie de copt ,se formeaza mici gaurele in centrul fiecarei biluta,se umplu cu gem si se dau la cuptor pana se rumenesc frumos.

Sursa.. http://www.joyofbaking.com/ThumbprintCookies.html

TIPS-URI

1

se poate folosi amestec de diferite soiuri de nuca ,alune ,arahide..

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca si gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

diana_k 1

11.05.2013, 20:42

imi plac tare mult fursecurile tale

Krystyan Trendy 1

27.11.2013, 11:41

grozave fursecurile

anca_rm 1

30.01.2014, 14:32

astea sunt tare bune

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de curcan cu sos de gutui
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema cu legume si carne de pui

ieri la 19:24

Gogosari in sos de mustar

ieri la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

Cartofi in crusta de sare la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 20:03

RETETA RECOMANDATA
Pariziene cu crema de ciocolata sau gem cu nuca