Chec cu visine

de noiinbucatarie in Dulciuri, 22 Mar 2016 | 1869 vizualizari

 

Va aduc o portie de chec delicios, putin acrisor de la visine. Reteta o gasiti si pe site-ul noiinbucatarie.ro aici http://noiinbucatarie.ro/chec-cu-visine/

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 4 linguri de ulei
  • 150 g faina
  • 4 linguri de cacao
  • 1 plic de praf de copt
  • visine din compot
  • zahar pudra.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu visine:

Am separat albusurile de galbenusuri si am mixat albusurile spuma impreuna cu zaharul.


Galbenusurile le-am amestecat cu o lingura de lemn si am adaugat treptat uleiul, apoi le-am pus usor peste albusuri. Am amestect cu lingura de lemn.


Am adaugat praful de copt si cacao, iar la final faina, dar nu toata odata ci treptat cate o lingura.


Tapetam formele de chec cu hartie de copt si punem compozitia. Visinelor din compot le scoatem samburii si le lasam putin la scurs si apoi le punem deasupra checurilor.


Dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 25 -30 de minute. In primele 10-12 minute nu deschidem usa cuptorului sub nicio forma pentru a nu se lasa checurile.


Cand sunt gata, presaram zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

noiinbucatarie 1

24.03.2016, 14:55

Merci!

Panacris 1

10.04.2016, 12:53

noiinbucatarie 1

10.04.2016, 13:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de ciocolata si visine