Chec cu visine

de Rahela Velicu in Dulciuri, 22 Mar 2016 | 2024 vizualizari

 

Va aduc o portie de chec delicios, putin acrisor de la visine. Reteta o gasiti si pe site-ul noiinbucatarie.ro aici http://noiinbucatarie.ro/chec-cu-visine/

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 4 linguri de ulei
  • 150 g faina
  • 4 linguri de cacao
  • 1 plic de praf de copt
  • visine din compot
  • zahar pudra.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu visine:

Am separat albusurile de galbenusuri si am mixat albusurile spuma impreuna cu zaharul.


Galbenusurile le-am amestecat cu o lingura de lemn si am adaugat treptat uleiul, apoi le-am pus usor peste albusuri. Am amestect cu lingura de lemn.


Am adaugat praful de copt si cacao, iar la final faina, dar nu toata odata ci treptat cate o lingura.


Tapetam formele de chec cu hartie de copt si punem compozitia. Visinelor din compot le scoatem samburii si le lasam putin la scurs si apoi le punem deasupra checurilor.


Dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 25 -30 de minute. In primele 10-12 minute nu deschidem usa cuptorului sub nicio forma pentru a nu se lasa checurile.


Cand sunt gata, presaram zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Rahela Velicu 1

24.03.2016, 14:55

Merci!

Panacris 1

10.04.2016, 12:53

Rahela Velicu 1

10.04.2016, 13:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Linzer cu visine