Fursecuri cu nuca si gem

de corina241 in Dulciuri, 23 Dec 2013 | 1086 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 120 g unt la temperatura camerei
  • 100 g zahar
  • 2 galbenusuri
  • 1 praf de sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • 200 g faina
  • 1 varf de lingurita praf de copt
  • 100 g nuci macinate
  • gem(prune, zmeura,etc)
  • 1 albus de ou bine batut
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca si gem:

Zaharul,untul si vanilia se pun intr-un castron maxandu-se pana se obtine o crema spumoasa in care se adauga galbenusurile.


Se mixeaza din nou pana la amestecarea galbenusurilor si se adauga faina+praful de copt si sarea.


Se amesteca totul si incepem sa facem mici bile din aluat pe care le vom da prin albusul batut spuma si apoi prin miezul de nuca.


Pregatim tava aragazului cu hartie de copt si asezam fiecare bila obtinuta,careia ,cu degetul, ii facem in mijloc o adancitura in care vom pune o gem,rahat sau migdale(dupa preferinta)


Cuptorul va fi incins in prealabil unde vom introduce tava pentru copt pe treapta din mijloc a cuptorului timp de 15 minute.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca si gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

corina241 1

24.12.2013, 14:07

Sarbatori fericite tuturor !!!!!!!

Rocsi 1

24.12.2013, 19:39

Mmmm ce imi plac!

diaconta 1

26.12.2013, 23:17

Sarbatori frumoase si tie fata draga

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu fulgi de ciocolata