Fursecuri cu nuci, banane si ciocolata

de AndreeaJ in Prajituri, 9 Feb 2011 | 3460 vizualizari

 

Bune si crocante!

 

INGREDIENTE

  • 130 g unt
  • 1 ou
  • 120 g zahar brun
  • 200 g faina integrala
  • 100 g nuci
  • 100g banane uscate
  • 50 g bobite de ciocolata sau ciocolata tocata bucati
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuci, banane si ciocolata:

Nucile se prajesc usor la cuptor, se pun deoparte 15 bucati de miez intregi, restul se curata de pielite si se toaca marunt. Bananele uscate se maruntesc, 15 feliute intregi se pun deoparte. Intr-un castron se amesteca ingredientele uscate, mai putin zaharul brun, adica:  faina integrala, sarea, zaharul vanilat, bicarbonatul, praful de copt, nucile, bananele si ciocolata.

Untul la temperatura camerei se amesteca cu zaharul brun, se adauga si oul, se amesteca bine, apoi se adauga mixul de faina si nuci.
Obtinem o compozitie usor moale, pe care o dam la frigider pentru 1 ora.  Scoatem aluatul de la frigider si punem cate o lingurita de aluat in tava acoperita cu hartie de copt, deasupra gramajoarelor punem cate o jumatate de miez de nuca sau cate o feliuta de banana.

Dam la cuptor pana se rumenesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuci, banane si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

AndreeaJ 1

10.02.2011, 23:41

Mimi, sa-mi spui cum ti-au iesit. Eu zic ca o sa-ti placa.

AndreeaJ 1

10.02.2011, 23:41

Luminita, chiar ca nu le mai trebuie nimic!

adry88 1

04.07.2011, 16:14

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

ieri la 20:22

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

ieri la 13:54

Gratin de piept de pui

de RODIMUR 5

ieri la 07:44

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

pe 16.11 la 21:15

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu scortisoara, ghimbir si ciocolata