Fursecuri cu nuci si gem de merisoare

de Bunica in Prajituri, 15 Dec 2013 | 1309 vizualizari

 

Reteta preluata de la La Ancuta, dar putin modificata.Ce sa va spun?Se topesc in gura.

 

INGREDIENTE

  • 150 g. unt
  • 150 g. zahar 200 g. faina
  • 1 galbenus
  • o fiola esenta de vanilie
  • 1 varf de cutit praf de copt
  • 100 g. nuci macinate grosier
  • un praf de sare
  • gem de merisoare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuci si gem de merisoare:

Untul se mixeaza spuma cu zahaul si vanilia(cam 10 minute).


Adauga galbenusul mixeaza in continuare pana la incorporare.


Faina si praful de copt se adauga la sfarsit mixand in continuare.


Cu mana se fac bilute ,de marimea unei nuci,se apasa usor cu degetul in mijloc.


Albusul se bate spuma cu un praf de sare.


Se trec prin albusul batut cu u praf de sare si apoi prin nuca macinata.


Bilutele se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt.


Dopa ce s-au facut toate bilutele si asezat in tava,se pune deasupra geme de merisoare.


Se da tava la cuptorul preincalzit la 150 grade pentru 20-25 minute.

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice duluceata sua gem,dupa preferina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuci si gem de merisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

mena29 1

15.12.2013, 21:14

La fursecurile astea bune zic si eu prezent!

Bunica 1

15.12.2013, 21:23

Sa stie Mosu ca-l astept,Ica))

Bunica 1

15.12.2013, 21:24

Raraiala ,vezi ca esti cu multe absente nemotivate!)))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert rulada cu biscuiti