Fursecuri cu Nutella

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 9 Feb 2012 | 4208 vizualizari

 

Va asigur ca sunt atat de fragede si de moi incat nu te poti oprii din mancat.
Sursa aici http://gourmandine.ro/retete-fursecuri/fursecuri-ovis-molis/

 

INGREDIENTE

  • 1 galbenus de ou
  • 180 g unt/margarina
  • 100 g zahar pudra
  • 1 praf de copt
  • vanilie
  • 1 praf de sare
  • 300 g faina
  • nutella pentru umplut sau gem ca in reteta originala
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu Nutella:

Mixam untul la temperatura camerei cu zaharul pana devine spuma, peste care adaugam vanilia ( doar semintele, daca nu aveti pastai de vanilie folositi esenta de vanilie ) .



Adaugam oul si omogenizam compozitia., dupa care incepem sa turnam si faina amestecata cu praful de copt. Framantam pana devine un aluat moale, nelipicios pe care il vom invelii intr-o folie si-l vom baga 30 de minute la frigider ( eu am sarit peste pasul asta )


Din aluat formam bilute cat o nuca, pe care le vom pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Cu ajutorul unei ustensile care are capatul rotunjit, formam cate o adancitura in fiecare biluta. Umplem adanciturile cu nutella sau gem. Dam la cuptorul preincalzit cca 15-20 minute la foc mediu. Dupa ce s-au copt se lasa la racit.


Pofta buna!!!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

MIUTA 1

10.02.2012, 11:08

Frumoase si delicioase!

VERONICA2607 1

12.02.2012, 12:31

vreau si eu..macar unul

alinutza1983 1

12.02.2012, 14:33

incercat! fragedeeeeeeee si bune! ai dreptate: nu te poti oprin din mancat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti