Fursecuri cu peltea de struguri

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 15 Noi 2016 | 3375 vizualizari

 

Ce problema am eu cu fursecurile? Ei bine, nu-mi place ca trebuie sa bag mai multe tavi in cuptor, pe rand, dar pentru aceasta reteta (pentru care m-am inspirat de aici) am injumatatit ingredientele, astfel ca au incaput intr-o singura tava (cu toate ca au fost cam inghesuite). Fursecurile mele nu au iesit atat de perfecte cum i-au iesit celei de la care m-am inspirat, dar ma gandesc ca o cauza ar putea fi faptul ca am folosit unt cu mai putina grasime decat era mentionat in reteta. Dar, daca le faceti, sfatul meu este sa lasati spatiu mai mare intre ele pentru ca se topesc un pic dupa ce bagati tava la cuptor. Au iesit 11 fursecuri cu peltea de struguri (voi puteti sa le umpleti cu ce vreti).

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt moale
  • 50 g zahar
  • un plic de zahar vanilat
  • un ou
  • un praf de sare
  • 130 g faina
  • 2 g bicarbonat de sodiu
  • 5-6 lingurite de peltea de struguri
Portii: 11
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu peltea de struguri:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Untul moale se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat circa 3 minute. Se adauga oul si se omogenizeaza, apoi praful de sare, faina si bicarbonatul de sodiu. La inceput se amesteca incet, dupa care se mixeaza timp de un minut. Se pune aluatul intr-un posh cu varf stelat si se formeaza fursecurile pe o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt. Se introduce tava la cuptor pana cand fursecurile se rumenesc frumos. Se lasa sa se raceasca, apoi se umplu cu peltea de struguri (sau alt gem sau dulceata) si se lipesc cate doua. Se pot pudra cu zahar. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu peltea de struguri" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de cotlet de porc in sos, la cuptor

pe 03.12 la 13:40

Rețetă de ciorbă rădăuțeană

pe 01.12 la 18:43

Reteta de somon cu legume en papillote

pe 01.12 la 17:38

Reteta tort trio de ciocolata - Cristiana

pe 01.12 la 16:23

Reteta de tarta cu dovleac si lapte de cocos

pe 01.12 la 15:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

4942 puncte

mirela0911

3677 puncte

cristeena20

2439 puncte

oanapl

2290 puncte

Constelatialeu

2229 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă: Rețete de Sărbători
Turta dulce
Mi-a facut cu ochiul aceasta turta dulce pe blogul Bucatarului maniac si pana nu am facut-o nu m-am lasat :-), ca prea i-a facut reclama.
Turta dulce
Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei
,, Bunatati pentru Craciun " Colindatorii cei mari au adus si doi copii cu ei. Copiii nu erau in plan :D Vorbesc despre planificarea meniului.
Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta