Fursecuri cu portocala si ghimbir

de RuxyRux in Dulciuri, 19 Dec 2016 | 893 vizualizari

 

Bunatati pentru Mosul bun!

 

INGREDIENTE

  • 225 gr unt gras (82%)
  • 75 gr zahar pudra vanilat
  • coaja razuita de la o portocala mare ( BIO)
  • 5 gr pudra de ghimbir
  • 295 gr faina de patiserie
  • zahar pudra vanilat pntru decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu portocala si ghimbir:

Untul rece, dar moale, se mixeaza cu zaharul pudra pana devine cremos, se adauga coaja de portocala, faina si pudra de ghimbir si se mixeaza in continuare, cand se formeaza aluatul, se opreste mixerul si se modeleaza o bila care se inveleste in folie si se pune la rece 30 de minute.


Pe o suprafata de intins, se intinde aluatul mai grosut si se stampileaza fursecurile, apoi se decupeaza(mie mi-a lipsit din pacate o forma potrivita), este posibil sa repetam operatiunea de doua trei ori. Fursecurile se coc la 180 de grade C, pana se rumenesc usor ( 5 sau 20 de minute), se lasa la racit si se pudreaza cu zahar pudra vanilat.


Delicioase....se topesc in gura!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu portocala si ghimbir" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

RuxyRux 1

22.12.2016, 11:51

Multumesc Licurici drag!

RuxyRux 1

22.12.2016, 11:52

Kytz...foarte multumesc frumos!

RuxyRux 1

22.12.2016, 11:52

Marius

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti spritati