Strudel cu branza

de cristeena20 in Dulciuri, 2 Feb 2015 | 1048 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 foi de placinta
  • aprox 100 gr margarina
  • 500 gr branza de vaci
  • 7 linguri de zahar
  • stafide
  • 2 vanilii
  • 2 oua
  • zahar pudra
  • coaja de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu branza:

Foile se decongeleaza.


Amestecam intr-un bol branza cu zaharul si vanilia si adaugam coaja de lamaie razuita. Eu nu am pus mult zahar dar daca preferati mai dulce, adaugati dupa gust. Stafidele se inmoaie in putin lichior si le adaugam la branza. Punem si ouale si amestecam bine.


Punem cate o foaie de placinta, o ungem cu margarina topita cu o pensula, punem a doua foaie si repetam pana punem 4 foi . Apoi punem umplutura pe suprafata foii si rulam cu grija, nu foarte strans. Facem doua suluri la fel si le ungem cu margarina deasupra. Se dau la cuptorul incins la 180 grade pt cca 30 minute. Cand e rumena frumos se scoate si o lasam sa se raceasca . O pudram cu zahar praf.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

anca_rm 1

03.02.2015, 09:00

foarte foarte bun

Xandrinne 1

03.02.2015, 13:29

mirela0911 1

03.02.2015, 14:29

Ce-mi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Strudel cu branza si visine