Fursecuri

de gaby_duceag in Dulciuri, 30 Iun 2011 | 3644 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri
  • 4 linguri zahar pudra
  • 2 galbenusuri fierte
  • un galbenus crud
  • 100 gr unt
  • o cana cu varf faina + 1/2 cana
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 lingurita praf copt
  • un vf cutit sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Mixezi albusurile spuma cu praful de sare. Adaugi treptat zaharul si mixezi in continuare. Adaugi apoi untul la temperetura camerei, galbenusul crud, galbenusurile fierte trecute prin sita, cana de faina amestecata cu praful de copt si zaharul vanilat.



Omogenizezi. Adaugi apoi restul de faina, treptat , framantand cu mana , pana obtii un aluat ferm dar cu care totusi sa poti lucra intr-o masina de biscuiti (adica sa nu fie extrem de tare ).


Cand ai terminat poti pune aluatul intr-un posh bun , (cum am facut eu si am muncit ca la lopata =)) asa ma durea mana :)) )sau poti sa-l pui in masina pentru macinat carne la care poti atasa forma pentru biscuiti sau poti modela bilute cu mana (ce simplu ar fi fost sa fac asa :)))))


ies aproximativ 40 buc. Indiferent de metoda aleasa pui fursecurile in tava in care ai pus hartie pentru copt unsa cu putin unt


Coci in cuptorul preincalzit,la 170-175 grade, pentru 13-15 minute. Nu trebuie sa le rumenesti, doar sa fie talpa usor maronie. Poti rupe unul ca sa verifici.


Le poti pudra cu zahar sau nu, poti glazura ciocolata sau orice alta glazura sau le poti lipi cate doua cu crema.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (52)

DIANA B 1

03.07.2011, 09:36

Daca tot sunt la cafea , am servit si eu din imprastiatele fursecuri si-ti multumesc ... au fost tare bune (din cafeaua ta n-am servit , ca sigur avea zahar , sau miere )

Adinuta 1

05.07.2011, 11:44

Auzi, deci io cand vin pe la tine, dimineata vreau frusec la cafea si un pup pe varful nasului ... si ... nu stiu, mai vezi tu cu ce ma rasfeti, ca vad ca esti din ce in ce mai buna ... la gatit

horia 1

06.07.2011, 22:12

imi place cafeaua,imi plac fursecurile,imi place prezentarea retetei ,fiind convins ca sunt extraordinare prajiturelele tale.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de căpșuni la cupă

de RODIMUR 5

ieri la 22:02

Salata de cuscus cu legume si bacon afumat

de Adi 4

ieri la 19:43

Cele mai bune 3 smoothie-uri

de Meea 4

ieri la 18:36

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă cu cocos