Fursecuri cu stafide.

de Laly in Prajituri, 2 Ian 2011 | 6056 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 pachet de unt
  • 100 gr stafide
  • 200 gr zahar
  • 300 gr faina
  • esenta rom,lamaie,etc
  • un praf de sare
  • 4-5 linguri de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu stafide.:

Se lasa untul sa se inmoaie la temperatura camerei.Stafidele se lasa la inmuiat in rom.


Frecam galbenusurile cu zaharul, pana cand acesta se topeste.Adaum untul, esenta, praful de sare,faina si la sfarsit albusurile batute spuma.


Incorporam si stafidele,pe care le scurgem.Omogenizam bine.Cine doreste poate inlocui stafidele cu nuca.


Tapetam o tava cu hartie de copt,si cu o lingurita sau un sprit cu varful larg punem gramajoare din aluat,la distanta deoarece acestea se vor mai intinde. Coacem circa 15 minute,pana se rumenesc usor marginile.


Le putem orna cu ciocolata topita sau cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu stafide." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mamaieelena 1

04.01.2011, 00:20

bune si aratoase

elena1988 1

23.02.2011, 13:52

kukibella 1

17.12.2013, 17:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pétits chinois in tava rotunda