Fursecuri cu stafide.

de Laly in Prajituri, 2 Ian 2011 | 6611 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 pachet de unt
  • 100 gr stafide
  • 200 gr zahar
  • 300 gr faina
  • esenta rom,lamaie,etc
  • un praf de sare
  • 4-5 linguri de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu stafide.:

Se lasa untul sa se inmoaie la temperatura camerei.Stafidele se lasa la inmuiat in rom.


Frecam galbenusurile cu zaharul, pana cand acesta se topeste.Adaum untul, esenta, praful de sare,faina si la sfarsit albusurile batute spuma.


Incorporam si stafidele,pe care le scurgem.Omogenizam bine.Cine doreste poate inlocui stafidele cu nuca.


Tapetam o tava cu hartie de copt,si cu o lingurita sau un sprit cu varful larg punem gramajoare din aluat,la distanta deoarece acestea se vor mai intinde. Coacem circa 15 minute,pana se rumenesc usor marginile.


Le putem orna cu ciocolata topita sau cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu stafide." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mamaieelena 1

04.01.2011, 00:20

bune si aratoase

elena1988 1

23.02.2011, 13:52

kukibella 1

17.12.2013, 17:17

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Piersici umplute