Fursecuri cu stafide

de Georgiana78 in Prajituri, 21 Iul 2012 | 3875 vizualizari

 

by Oana - o reteta super usor de facut si foarte gustoase si pufoase.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • o cana cu zahar
  • o cana cu ulei
  • 2 cani cu faina
  • un varf de cutit amoniu stins intr-o lingura cu zeama de lamaie
  • esenta de rom
  • 200 g stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu stafide:

- stafidele se spala bine cu apa si se lasa intr-un bol cu apa rece.

- ouale se bat bine cu zaharul, la mixer vreo 10 minute, pana s-au umflat si s-au albit. Se adauga apoi uleiul, putin cate putin, ca la maioneza.

- se pune amoniacul stins in zeama de lamaie, esenta de rom, apoi faina, amestacand tot la mixer. Se adauga stafidele si se amesteca cu o lingura.

- pe tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt se pun fursecurile la distanta, cu o lingurita.

- se coc la foc potrivit, 180C cam 10 minute, pana se rumenesc putin.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

Georgiana78 1

23.07.2012, 18:52

Simona
elucubratiiculinare

Georgiana78 1

23.07.2012, 18:53

sufletista poate ca este chiar mai bun un lapte...dar noi care suntem obisnuite cu drogul...cafeaua....ce sa facem....

Georgiana78 1

23.07.2012, 18:54

mamaieelena, pai acum de ce nu mai faci....?!?! la nepoti...sau.....!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura  de post cu gem de prune si miez de nuca

de Caty 1

la 09:57

Supa de rosii cu galusti din gris

de Caty 1

pe 11.08 la 13:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

2298 puncte

Panacris

1712 puncte

Constelatialeu

1155 puncte

 Merisor

1000 puncte

abstract01

974 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Braduti