Fursecuri cu stafide

de Georgiana78 in Prajituri, 21 Iul 2012 | 2275 vizualizari

 

by Oana - o reteta super usor de facut si foarte gustoase si pufoase.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • o cana cu zahar
  • o cana cu ulei
  • 2 cani cu faina
  • un varf de cutit amoniu stins intr-o lingura cu zeama de lamaie
  • esenta de rom
  • 200 g stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu stafide:

- stafidele se spala bine cu apa si se lasa intr-un bol cu apa rece.


- ouale se bat bine cu zaharul, la mixer vreo 10 minute, pana s-au umflat si s-au albit. Se adauga apoi uleiul, putin cate putin, ca la maioneza.


- se pune amoniacul stins in zeama de lamaie, esenta de rom, apoi faina, amestacand tot la mixer. Se adauga stafidele si se amesteca cu o lingura.


- pe tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt se pun fursecurile la distanta, cu o lingurita.


- se coc la foc potrivit, 180C cam 10 minute, pana se rumenesc putin.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Georgiana78 1

23.07.2012, 18:52

Simona
elucubratiiculinare

Georgiana78 1

23.07.2012, 18:53

sufletista poate ca este chiar mai bun un lapte...dar noi care suntem obisnuite cu drogul...cafeaua....ce sa facem....

Georgiana78 1

23.07.2012, 18:54

mamaieelena, pai acum de ce nu mai faci....?!?! la nepoti...sau.....!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare in stil asiatic

de xana 5

ieri la 23:29

Tort de biscuiti si ciocolata

de RuxyRux 9

ieri la 21:53

Briose aperitiv cu sunca si ardei

ieri la 21:20

Tort cu nucă, ness şi ciocolată albă

de ancutsa 5

ieri la 21:02

Dulceață de gutui

de RODIMUR 4

ieri la 17:55

RETETA RECOMANDATA
fursecuri fragede