Fursecuri cu unt de arahide

de susu in Dulciuri, 3 Iun 2011 | 4586 vizualizari

 

Fursecuri fragede si foarte gustoase

 

INGREDIENTE

  • 125 gr ciocolata amaruie
  • 100 ml smantana lichida
  • 125 gr unt
  • 125 gr zahar
  • 125 gr unt de arahide
  • 4 linguri golden syrup
  • 1 lingura de lapte
  • 250 gr faina
  • ½ lingurita bicarbonat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu unt de arahide:

Topesti ciocolata la bain marie, pui smantana la incalzit pana la punctual de fierbere si apoi adaugi ciocolata amestecand bine pana se face crema. Lasa sa se raceasca putin. Nu se baga la frigider. Freci apoi untul cu zaharul, adaugi untul de arahide, golden syrup (vezi reteta  aici si laptele. Cerni faina si bicarbonatul peste compozitia de sus, framanti aluatul si-l imparti in 18 bile egale. Coace-le in doua etape cate 9 bile odata. Dupa ce ai asezat bilele in tava se aplatizeaza cu dosul unei linguri, se pune o lingurita crema de ciocolata, se aduna laturile si se strang. Se procedeaza la fel si cu celelalte 9.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu unt de arahide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert baigli/cozonac unguresc