Fursecuri cu unt de arahide

de susu in Dulciuri, 3 Iun 2011 | 2372 vizualizari

 

Fursecuri fragede si foarte gustoase

 

INGREDIENTE

  • 125 gr ciocolata amaruie
  • 100 ml smantana lichida
  • 125 gr unt
  • 125 gr zahar
  • 125 gr unt de arahide
  • 4 linguri golden syrup
  • 1 lingura de lapte
  • 250 gr faina
  • ½ lingurita bicarbonat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu unt de arahide:

Topesti ciocolata la bain marie, pui smantana la incalzit pana la punctual de fierbere si apoi adaugi ciocolata amestecand bine pana se face crema. Lasa sa se raceasca putin. Nu se baga la frigider. Freci apoi untul cu zaharul, adaugi untul de arahide, golden syrup (vezi reteta  aici si laptele. Cerni faina si bicarbonatul peste compozitia de sus, framanti aluatul si-l imparti in 18 bile egale. Coace-le in doua etape cate 9 bile odata. Dupa ce ai asezat bilele in tava se aplatizeaza cu dosul unei linguri, se pune o lingurita crema de ciocolata, se aduna laturile si se strang. Se procedeaza la fel si cu celelalte 9.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu unt de arahide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Fursecuri cu unt de arahide-0
Fursecuri cu unt de arahide-1
Fursecuri cu unt de arahide-2
Fursecuri cu unt de arahide-3
Fursecuri cu unt de arahide-4
Fursecuri cu unt de arahide-5
Fursecuri cu unt de arahide-6
Fursecuri cu unt de arahide-7

COMENTARII (12)

LUK

LUK 1

03.06.2011, 19:21

bune bune bune

Rux

Rux 1

03.06.2011, 21:08

Deosebite

Lau

Lau 1

03.06.2011, 22:03

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!