"Amintiri din copilarie"-Spaghete cu branza si zahar la cuptor

de anaiordan in Dulciuri, 24 Aug 2009 | 10853 vizualizari

 

E un desert pe care il facea tata cand mama nu era acasa, ca daca era ea..nu ne dadea asa ceva :P...deci..e ceva simplu si gustos.

 

INGREDIENTE

  • un pachet spaghete
  • cam 250g branza de vaci
  • 6 linguri zahar (dupa plac...cat de dulce se doreste a fi)
  • o lingura ulei
  • 1 pliculet zahar vanilinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Amintiri din copilarie"-Spaghete cu branza si zahar la cuptor:

Se fieb spaghetele dupa instructiunile de pe ambalaj.


Intre timp se razuie jumatate din cantitatea de branza iar restul se taie un pic mai mare decat cea razuita.


Dupa ce s-au fiert spaghetele se unge cu ulei o cratita si se pun spaghetele cu branza rasa, cu zaharul si cu zaharul vanilinat. Deasupra se pune branza taiata bucatele.


Se da la cuptor pentru 20-30 minute la o temperatura intre 180-225 grade Celsius.


Se servesc caldute cu zahar deasupra. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra ""Amintiri din copilarie"-Spaghete cu branza si zahar la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

ANCA 1

24.08.2009, 22:26

intre preferatele mele si acum!! doar ca nu le mai pun la cuptor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu capsuni si rubarba