Fursecuri cu unt de arahide și banane

de elucubratiiculinare in Dulciuri, 11 Oct 2012 | 1854 vizualizari

 

Fursecuri americane clasice, ideale la micul dejun lângă un pahar cu lapte sau de ce nu lângă o cafeluță.

 

INGREDIENTE

  • 2 căni făină,
  • 1 lingură praf de copt,
  • 1/2 linguriță scorțișoară,
  • 1/2 linguriță nucșoară,
  • 1/2 linguriță cuișoare,
  • 1/2 linguriță sare,
  • 1/3 cană ulei,
  • 1/3 cană miere,
  • 1 cană unt de arahide fin,
  • 1/2 cană fulgi de ovăz,
  • 3 banane.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu unt de arahide și banane:

Într-un castron cernem făina împreună cu praful de copt, scorțișoara, nucșoara, cuișoarele și sarea. În alt castron pasăm bananele și le amestecăm cu uleiul, mierea și untul de arahide. Se bat bine cu mixerul până se omogenizează. Se adaugă amestecul de făină și se amestecă bine. La sfârșit se adaugă fulgii de ovăz și se amestecă până la omogenizare. Se pune aluatul în tăvi tapetate cu hârtie pergament, cu o linguriță la distanță de 2 cm. Se coc câte 10-12 minute în cuptorul preîncălzit la 190 grade C. Se lasă să se răcească în tăvi. Se servesc reci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu unt de arahide și banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

adry88 1

12.10.2012, 10:12

unu vreau si eu

lilik 1

12.10.2012, 17:35

eu aduc cafeluta

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu ciocolata, spritate