Fursecuri decorative trase in ciocolata alba cu cocos

de rivka in Prajituri, 13 Mar 2010 | 6021 vizualizari

 

Idee preluata de la Adinutza, se fac din aluat ramas de la coptul fursecurilor cu ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • 150 gr faina
  • 100 grame magarina
  • 75 grame zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 1 ou
  • jumatate tableta ciocolata alba
  • cocos
  • betisoare pt frigarui
  • hartie de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri decorative trase in ciocolata alba cu cocos:

Se face un aluat din faina, zahar, zaharul vanilat,ou,margarina se da cca 1 ora la frigider.

Se intinde pe masa de lucru stropita cu faina cu sucitorul.

Se decupeaza inimile, se lipesc cate 2 cu un batz pt frigarui intre , se aseaza pe hartie de copt in tava si se dau la cuptorul preincalzit la foc mic cca 180 gr cca 10-15 min pana prind o culoare galbuie.

Se scot , se lasa sa se potoleasca.

Se tavalesc prin ciocolata alba topita la microunde, se stropesc cu cocos.

La servit se aseaza in vaza(sau un pahar).

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri decorative trase in ciocolata alba cu cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu menta