Fursecuri dulci sarate

de GeorgiG in Dulciuri, 17 Noi 2016 | 1049 vizualizari

 

Imi place mult combinatia dulce sarat. As rontai toata ziua caju, alune, fistic dulci sarate. Azi le-am adaugat in fursecuri.

 

INGREDIENTE

  • 120 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte dulce
  • un praf de sare
  • 170 g faina
  • 70 g caju si alune maruntite
  • caramel + caju si alune maruntite
Portii: 62
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri dulci sarate:

Frecam untul cu zaharul pudra si praful de sare. Adaugam galbenusul, laptele, apoi caju si alunele maruntite si la final faina.


Introducem la rece pentru cel putin o jumatate de ora.


Dupa ce scoatem compozitia de la rece, formam bilute pe care le asezam in tava cu hartie de copt. Daca este nevoie, mai adaugam putina faina. Apasam fiecare biluta cu degetul pentru a forma o adancitura deasupra.


Introducem tava in cuptorul incins pentru 8-10 minute. Dupa ce scoatem tava din cuptor presam din nou fiecare fursec pentru a reforma adancitura.


Pentru caramel, am topit cateva caramele cu lapte (8-10), impreuna cu cateva linguri de lapte (2-3). Am adaugat putina sare si alune si caju maruntite. Am pus din acest caramel in adancitura fiecarui fursec.


Se servesc dupa ce se intareste caramelul ( daca aveti rabdare).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri dulci sarate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Panacris 1

18.11.2016, 12:06

Gherca Daniela 1

19.11.2016, 09:13

GeorgiG 1

22.11.2016, 08:41

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Broscute cu nuca prajita