Fursecuri fara zahar

de Alina26 in Dulciuri, 23 Dec 2014 | 2573 vizualizari

 

Reteta am preluat-o de pe internet si am înlocuit faina alba cu cea integrala.
http://greensugar.ro/retete/fursecuri-de-post-fara-zahar/

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina integrala
  • 4 lg indulcitor
  • 180 g margarina cu 80% grasime sau unt de cocos
  • 20 gr cacao
  • 20 ml suc de portocale rece
  • 1 esenta de rom
  • 1 esenta de vanilie
  • 1/4 lingurita bicarbonat de sodiu
  • coaja rasa de la o portocala
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fara zahar:

Împărțim ingredientele in doua astfel:


-intr-un bol (sau direct in robot), punem 150g faina, jumătate din bicarbonat de sodiu, 2 linguri de indulcitor, 90g margarină sau unt de cocos, coaja rasa de portocala, esenta de vanilie si 10 ml suc de portocala (eu am stors portocala).Framantam un aluat omogen. (Sau il dati pe robot, și il mai frământați putin la mana).Mai adaugati faina daca e prea moale.


-in alt bol punem restul ingredientelor ramse:faina și bicarbonatul rămas, cacaoa, indulcitorul, margarina, esenta de rom si sucul de portocale. Framantam bine un aluat omogen si le dam pe amândouă la rece pentru jumătate de oră.


Intindem fiecare aluat cu sucitorul,apoi punem aluat alb peste cel negru și le mai intindem putin. Invartim aluatul si cu ajutorul unui cutit bine ascuțit taiem rondele de circa jumătate de centimetru.


Le asezam pe o tava tapetata cu hârtie de copt si dam la cuptorul încins , pentru 30-40 de minute la foc potrivit.


Din restul aluatului rămas puteti face niste fursecuri cum am facut eu.


Lasati sa se raceasca si apoi le serviti.


Poftă buna.



 

TIPS-URI

1

Puteti folosi faina normala.

2

Și in loc de indulcitor inlocuiti cu zahar circa 50-100 g.

3

Daca vreti le puteti pudra cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fara zahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Panacris 1

28.12.2014, 13:39

Alina26 1

03.01.2015, 11:32

Mulțumesc! !!!!

mihasara 1

03.12.2015, 08:57

yammi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Nuci