Fursecuri fara zahar

de Alina26 in Dulciuri, 23 Dec 2014 | 3814 vizualizari

 

Reteta am preluat-o de pe internet si am înlocuit faina alba cu cea integrala.
http://greensugar.ro/retete/fursecuri-de-post-fara-zahar/

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina integrala
  • 4 lg indulcitor
  • 180 g margarina cu 80% grasime sau unt de cocos
  • 20 gr cacao
  • 20 ml suc de portocale rece
  • 1 esenta de rom
  • 1 esenta de vanilie
  • 1/4 lingurita bicarbonat de sodiu
  • coaja rasa de la o portocala
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fara zahar:

Împărțim ingredientele in doua astfel:


-intr-un bol (sau direct in robot), punem 150g faina, jumătate din bicarbonat de sodiu, 2 linguri de indulcitor, 90g margarină sau unt de cocos, coaja rasa de portocala, esenta de vanilie si 10 ml suc de portocala (eu am stors portocala).Framantam un aluat omogen. (Sau il dati pe robot, și il mai frământați putin la mana).Mai adaugati faina daca e prea moale.


-in alt bol punem restul ingredientelor ramse:faina și bicarbonatul rămas, cacaoa, indulcitorul, margarina, esenta de rom si sucul de portocale. Framantam bine un aluat omogen si le dam pe amândouă la rece pentru jumătate de oră.


Intindem fiecare aluat cu sucitorul,apoi punem aluat alb peste cel negru și le mai intindem putin. Invartim aluatul si cu ajutorul unui cutit bine ascuțit taiem rondele de circa jumătate de centimetru.


Le asezam pe o tava tapetata cu hârtie de copt si dam la cuptorul încins , pentru 30-40 de minute la foc potrivit.


Din restul aluatului rămas puteti face niste fursecuri cum am facut eu.


Lasati sa se raceasca si apoi le serviti.


Poftă buna.



 

TIPS-URI

1

Puteti folosi faina normala.

2

Și in loc de indulcitor inlocuiti cu zahar circa 50-100 g.

3

Daca vreti le puteti pudra cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fara zahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Panacris 1

28.12.2014, 13:39

Alina26 1

03.01.2015, 11:32

Mulțumesc! !!!!

mihasara 1

03.12.2015, 08:57

yammi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi taranesti cu carne tocata
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Budinca de orez cu capsuni la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

de laura_n 6

ieri la 17:31

Dulceata de cirese amare

ieri la 15:29

Desert tort 10 ani

pe 16.06 la 21:34

Perisoare din piept de pui cu marar

pe 16.06 la 13:11

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza de vaci