Fursecuri fine

de cicilica in Dulciuri, 25 Feb 2010 | 3358 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100gr faina,
  • 100gr unt,
  • 100 gr zahar pudra ,
  • 2 oua ,
  • 1 plic zahar vanilat ,
  • 1 fiola esenta rom,
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fine:

Albusurile se bat spuma tare,se adauga zaharul pudra,zaharul vanilat si romul si se amesteca prin rasturnare cu telul de 4-5 ori.Spuma se va lasa putin,apoi se adauga galbenusurile si untul topit (dar sa fie rece) si se amesteca tot prin rasturnare de 4-5 ori.Dupa care se adauga faina si se icorporeaza usor.Se ia din margine( fara sa se mai amestece in compozitie pina la sfirsit) cite o lingurita si se pune in tava tapetata cu hirtie pt copt.Distanta intre fursecuri trebuie sa fie de 2-3 cm deoarece la copt se latesc.Se coc ca 10-12 min la o temperatura medie(cuptorul in prealabil incalzit) ,pina cind se rumenesc putin.Restul de compozitie se tine la frigider.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fine" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (7)

liana_geicu 1

25.02.2010, 23:44

O sa incerc si eu sa fac fursecuri ca ale tale, arata foarte bine si nu am mai mancat de muulta vreme, mi-ai facut o pofta!

cicilica 1

26.02.2010, 09:32

Liana nu ma laud dar sunt foarte bune.Miros atit de bine cind le coci. Noi am mers cu ele mincate.Succes.

elena1988 1

12.03.2011, 14:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

O pizza de te lingi pe degete
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de vanilie