Desert briose cu merisoare (de post)

de stefy_a in Dulciuri, 28 Mar 2017 | 1013 vizualizari

 

"retete de post economice"

 

INGREDIENTE

  • 200 g zahar
  • 200 g faina
  • 1 cana de apa minerala (de 250 ml)
  • 5 linguri ulei
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • merisoare
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu merisoare (de post):

Uleiul, zaharul, esenta de vanilie si zaharul vanilat se mixeaza bine si peste acestea, se adauga apa minerala. Se amesteca bine si apoi se adauga faina, praful de copt si se mixeaza foarte bine.

La final, se adauga merisoarele, se amesteca cu o lingura si apoi, compozitia se pune in formele de briose, tapetate cu hartie pentru briose sau in formele de silicon.


Se dau in cuptorul preincalzit si se tin pana trec testul scobitoarea (eu le-am tinut la 180 de grade C, timp de 30 min).

 

TIPS-URI

1

briose de post, retete cu merisoare

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu merisoare (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

dantes 1

28.03.2017, 14:51

Bune!

Rocsi 1

28.03.2017, 20:50

Imi plac aceste briose pufoase!

oanapl 1

28.03.2017, 23:20

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aripioare cu sos
  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gem de caise