Desert briose cu merisoare (de post)

de stefy_a in Dulciuri, 28 Mar 2017 | 3726 vizualizari

 

"retete de post economice"

 

INGREDIENTE

  • 200 g zahar
  • 200 g faina
  • 1 cana de apa minerala (de 250 ml)
  • 5 linguri ulei
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • merisoare
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu merisoare (de post):

Uleiul, zaharul, esenta de vanilie si zaharul vanilat se mixeaza bine si peste acestea, se adauga apa minerala. Se amesteca bine si apoi se adauga faina, praful de copt si se mixeaza foarte bine.
La final, se adauga merisoarele, se amesteca cu o lingura si apoi, compozitia se pune in formele de briose, tapetate cu hartie pentru briose sau in formele de silicon.

Se dau in cuptorul preincalzit si se tin pana trec testul scobitoarea (eu le-am tinut la 180 de grade C, timp de 30 min).

TIPS-URI

1

briose de post, retete cu merisoare

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu merisoare (de post)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem