Desert briose cu merisoare (de post)

de stefy_a in Dulciuri, 28 Mar 2017 | 408 vizualizari

 

"retete de post economice"

 

INGREDIENTE

  • 200 g zahar
  • 200 g faina
  • 1 cana de apa minerala (de 250 ml)
  • 5 linguri ulei
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • merisoare
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu merisoare (de post):

Uleiul, zaharul, esenta de vanilie si zaharul vanilat se mixeaza bine si peste acestea, se adauga apa minerala. Se amesteca bine si apoi se adauga faina, praful de copt si se mixeaza foarte bine.

La final, se adauga merisoarele, se amesteca cu o lingura si apoi, compozitia se pune in formele de briose, tapetate cu hartie pentru briose sau in formele de silicon.


Se dau in cuptorul preincalzit si se tin pana trec testul scobitoarea (eu le-am tinut la 180 de grade C, timp de 30 min).

 

TIPS-URI

1

briose de post, retete cu merisoare

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu merisoare (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

dantes 1

28.03.2017, 14:51

Bune!

Rocsi 1

28.03.2017, 20:50

Imi plac aceste briose pufoase!

oanapl 1

28.03.2017, 23:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de zmeura

ieri la 20:22

Rosii  deshidratate la borcan, cu ulei de masline si busuioc

ieri la 19:39

Gulas vienez

ieri la 15:32

Gem de caise, piersici, zmeura si menta

ieri la 13:22

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema caramel si cocos