Tarta cu budinca de capsuni

de pity19 in Dulciuri, 22 Mai 2014 | 1551 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 budinci de capsuni
  • 700 ml lapte
  • 6 lg lapte rece
  • 7 lg zahar
  • 6 lg faina
  • 6 lg zahar
  • 1 zahar vanilar
  • 2 plicuri praf de copt
  • 100 gr capsuni
  • 60 gr cirese
  • 5 kiwi
  • 1 banana
  • 1 plic gelatina
  • 7 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu budinca de capsuni:

Separam galbenusurile de albusuri, albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare, galbenusurile le frecam cu zaharul si zaharul vanilat, dupa care adaugam faina cu praful de copt si punem peste albusuri. Punem in tava tapetata cu hartie de copt in cuptorul preincalzit aprox 30 de minute!


Gelatina o punem in 8 linguri de apa rece la dizolvat. Fructele le curatam de coaja si le taiem rondele


Punem laptele la fiert , amestecam laptele cu budinca si zaharul dupa care amestecam fiecare si lasam pana budinca se ingroasa!


Cand blatul s-a racit , indepartam foaia de copt si punem budinca dupa care o intindem cu o paleta , punem fructele si presaram ciocolata neagra dupa care punem gelatina cu o lingura!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu budinca de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Adele 1

22.05.2014, 21:06

super

MotanLaOale 1

22.05.2014, 21:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Tarta delfin cu capsuni si banane