Fursecuri fine cu nuci

de La Ancuta in Dulciuri, 28 Noi 2010 | 7866 vizualizari

 

Foarte fine si bune, dar prea putine :). Data viitoare voi dubla cantitatile :))) Multumesc Laurei Laurentiu

 

INGREDIENTE

  • 120 g unt
  • 80g zahar
  • 1 ou mare (separat galbenusul de albus)
  • esenta de vanilie
  • 140 - 150 g faina (eu am pus 140g)
  • 1 praf de sare
  • 1/2 varf de cutit praf de copt
  • 100 g nuci prajite putin si tocate marisor (se pot folosi si alune, migdale)
  • Gem de visine, rahat, bucatele de ciocolata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fine cu nuci:

Zaharul, untul si vanilia se pun intr-un caston si se mixeaza pana devine o spuma. Se adauga galbenusul si se amesteca pana se omogenizeaza.


Se adauga faina, sarea si foarte putin praf de copt. Se amesteca bine.


Se bate albusul pana se spumeaza putin.


Din aluat se formeaza bilute care se tavalesc prin albus, iar apoi prin nuca taiata marisor.


Se pun in tava tapetata cu hartie de copt. Cu degetul se face o adancitura n mijlocul fiecarei bilute. In adancitura formata se pune putin gem de visine (eu am ppus dulceata de pere de iarna) sau rahat.


Se preancalzeste cuptorul la 177 garde si se coc fursecurile 15 minute.


Sursa


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fine cu nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

gaby_duceag 1

01.12.2010, 10:00

Buna dimineata!

La Ancuta 1

01.12.2010, 12:56

@Cristina ... cu placere

La Ancuta 1

01.12.2010, 12:57

Buna dimineata Gabitza

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Papanasi cu dulceata de capsuni